I.N.D.O.
Terugkijken

I.N.D.O.

31 augustus 2019 17:38 - 17:53

In de serie I.N.D.O. gaat Tenny Tenzer op zoek naar de culturele erfenis van Nederlands Indië in Rotterdam en onderzoekt hij ook hoe deze cultuur zich verhoudt tot andere culturen in Rotterdam.

I.N.D.O. - aflevering 7

17 augustus 2019 17:38 - 17:53 Regisseur Tenny Tenzer en producent Christie Haalboom zijn Rotterdammers met Indische roots. Samen maken zij de tv-serie I.N.D.O. Hierin onderzoeken zij samen met anderen de culturele erfenis van Nederlands-Indië en die van andere culturen in Rotterdam. Een groot deel van Rotterdam is immers I.N.D.O.: In Nederland Door Omstandigheden.

I.N.D.O. - aflevering 4

10 augustus 2019 17:38 - 17:53 Regisseur Tenny Tenzer en producent Christie Haalboom zijn Rotterdammers met Indische roots. Samen maken zij de tv-serie I.N.D.O. Hierin onderzoeken zij samen met anderen de culturele erfenis van Nederlands-Indië en die van andere culturen in Rotterdam. Een groot deel van Rotterdam is immers I.N.D.O.: In Nederland Door Omstandigheden.

I.N.D.O. - aflevering 4

3 augustus 2019 17:38 - 17:53 Regisseur Tenny Tenzer en producent Christie Haalboom zijn Rotterdammers met Indische roots. Samen maken zij de tv-serie I.N.D.O. Hierin onderzoeken zij samen met anderen de culturele erfenis van Nederlands-Indië en die van andere culturen in Rotterdam. Een groot deel van Rotterdam is immers I.N.D.O.: In Nederland Door Omstandigheden.

I.N.D.O. - aflevering 4

27 juli 2019 17:38 - 17:53 Regisseur Tenny Tenzer en producent Christie Haalboom zijn Rotterdammers met Indische roots. Samen maken zij de tv-serie I.N.D.O. Hierin onderzoeken zij samen met anderen de culturele erfenis van Nederlands-Indië en die van andere culturen in Rotterdam. Een groot deel van Rotterdam is immers I.N.D.O.: In Nederland Door Omstandigheden.