Kerst met Rijnmond
Terugkijken

Kerst met Rijnmond

26 december 2019 17:00 - 17:30

Ook bij Rijnmond brengen we met kerst mensen bijelkaar. Op kerstavond, eerste kerstdag en tweede kerstdag is in de Lloydstraat de tafel gedekt voor bijzondere gasten. In een prachtig kerstdecor serveren we een heerlijke maaltijd en is er ruimte voor een goed gesprek. Op tweede kerstdag nodigt Marja van Katendrecht een aantal mensen aan tafel uit om te praten over eenzaamheid, want met name rond de feestdagen kan soms pijnlijk duidelijk worden dat er mensen zijn die er helemaal alleen voor staan. Drie avonden vol boeiende verhalen onder het genot van een mooi kerstdiner.

Kerst met Rijnmond

25 december 2020 17:00 - 18:00 Ook voor Rijnmond zijn de kerstdagen de uitgelezen mogelijkheid om mensen samen te brengen. Op TV Rijnmond zie je daarom op eerste kerstdag een talkshow waarin we samen met presentatrice Suzanne Mulder en haar gasten op bijzondere wijze stilstaan bij gebeurtenissen in het opmerkelijke jaar dat achter ons ligt.

Kerst met Rijnmond

25 december 2019 17:00 - 17:41 Ook bij Rijnmond brengen we met kerst mensen bijelkaar. Op kerstavond, eerste kerstdag en tweede kerstdag is in de Lloydstraat de tafel gedekt voor bijzondere gasten. In een prachtig kerstdecor serveren we een heerlijke maaltijd en is er ruimte voor een goed gesprek. Op eerste kerstdag staat Sander de Kramer stil bij het thema armoede, een thema dat onze aandacht volop verdient.

Kerst met Rijnmond

24 december 2019 17:23 - 18:00 Ook bij Rijnmond brengen we met kerst mensen bij elkaar. Op kerstavond, eerste kerstdag en tweede kerstdag is in de Lloydstraat de tafel gedekt voor bijzondere gasten. In een prachtig kerstdecor serveren we een heerlijke maaltijd en is er ruimte voor een goed gesprek. Op kerstavond blikt Suzanne Mulder met een aantal helden terug op 2019.

Kerst van Suzanne

26 december 2018 17:00 - 18:00 De bekende presentatrice Suzanne Mulder ontvangt in haar kerstshow een keur aan gasten. Ze hebben allemaal iets gemeen: ze hebben het afgelopen jaar iets goed gedaan voor een ander. Suzanne staat er bij stil en zet deze mensen in het zonnetje. Natuurlijk met kerstmuziek, warme chocolademelk en een kerstkransje. Kortom: een heerlijke feelgood kerstshow. Eerste en tweede kerstdag vanaf 17 uur op TV Rijnmond.