Knooppunt Holland - Dennis Weening
Terugkijken

Knooppunt Holland - Dennis Weening

27 juli 2019 17:13 - 17:38

Deze week fietst Johan samen met Dennis Weening door de Alblasserwaard. Dennis begon ooit tegelijkertijd met Johan bij Omroep West. Johan als programmamaker en Dennis op de reclame-afdeling. Al snel zag men het talent van Dennis en is hij ook programma’s gaan presenteren. Na TV West volgden voor hem Veronica en MTV, maar is hij vooral bekend geworden als presentator van Expeditie Robinson. Vorig jaar was voor hem het laatste seizoen Robinson en Dennis richt zich nu vooral op zijn marketingbureau, waarmee hij bekende Nederlanders koppelt aan grote merken voor reclamecampagnes. Ook is hij weer in gesprek met een aantal omroepen over nieuwe televisieprogramma’s.

Knooppunt Holland

31 augustus 2019 17:13 - 17:38 Zuid-Holland ontdekken per fiets! Johan Overdevest fietst, samen met bekende Nederlanders als Joke Bruijs, Maurice Middendorp en vele anderen, bijzondere routes door natuur- en recreatiegebieden in de provincie. Knooppunt Holland is iedere zaterdag om 17.15 uur te zien bij TV Rijnmond en rijnmond.nl!

Knooppunt Holland

24 augustus 2019 17:13 - 17:38 Zuid-Holland ontdekken per fiets! Johan Overdevest fietst, samen met bekende Nederlanders als Joke Bruijs, Maurice Middendorp en vele anderen, bijzondere routes door natuur- en recreatiegebieden in de provincie. Knooppunt Holland is iedere zaterdag om 17.15 uur te zien bij TV Rijnmond en rijnmond.nl!

Knooppunt Holland - Simone Weimans

17 augustus 2019 17:13 - 17:38 Deze week fietst Johan samen met Simone Weimans door het Nationaal Park Hollandse Duinen. De hele kuststrook van Hoek van Holland tot Hillegom en dan zo’n acht kilometer landinwaarts vormt het Nationaal Park Hollandse Duinen. Dus naast het duingebied horen ook het strand, de zee, diverse bossen, dorpen en steden langs de kust, de bollenstreek en prachtige landgoederen in onze provincie bij dit nationaal park.

Knooppunt Holland - Anne-Marie Jung

10 augustus 2019 17:13 - 17:38 Deze week fietst Johan samen met Anne-Marie Jung door het Hollandse Plassengebied. Anne-Marie is actrice, zangeres, presentatrice en comédienne. Een multitalent dat ook nog eens haar eigen solovoorstellingen voor in het theater schrijft. Dat dat laatste nog een hele klus is vertelt Anne-Marie in de uitzending van Knooppunt Holland