Knooppunt Holland - Katinka Polderman
Terugkijken

Knooppunt Holland - Katinka Polderman

15 september 2018 17:15 - 17:36

In deze laatste aflevering van dit seizoen Knooppunt Holland geen fietstocht maar een wandeling met cabaretière Katinka Polderman in de Drechtsteden. En als we het hebben over de Drechtsteden hebben we het over Dordrecht, Zwijndrecht, Papendrecht en Sliedrecht. Johan en Katinka ontmoeten elkaar bij het drierivierenpunt in Zwijndrecht, het drukst bevaren stukje water van Europa. Met de waterbus steken ze over naar Dordrecht, waar ze leren hoe jenever, gin en likeur gemaakt worden. Ook maken ze hun eigen favoriete likeur.

Knooppunt Holland

31 augustus 2019 17:13 - 17:38 Zuid-Holland ontdekken per fiets! Johan Overdevest fietst, samen met bekende Nederlanders als Joke Bruijs, Maurice Middendorp en vele anderen, bijzondere routes door natuur- en recreatiegebieden in de provincie. Knooppunt Holland is iedere zaterdag om 17.15 uur te zien bij TV Rijnmond en rijnmond.nl!

Knooppunt Holland

24 augustus 2019 17:13 - 17:38 Zuid-Holland ontdekken per fiets! Johan Overdevest fietst, samen met bekende Nederlanders als Joke Bruijs, Maurice Middendorp en vele anderen, bijzondere routes door natuur- en recreatiegebieden in de provincie. Knooppunt Holland is iedere zaterdag om 17.15 uur te zien bij TV Rijnmond en rijnmond.nl!

Knooppunt Holland - Simone Weimans

17 augustus 2019 17:13 - 17:38 Deze week fietst Johan samen met Simone Weimans door het Nationaal Park Hollandse Duinen. De hele kuststrook van Hoek van Holland tot Hillegom en dan zo’n acht kilometer landinwaarts vormt het Nationaal Park Hollandse Duinen. Dus naast het duingebied horen ook het strand, de zee, diverse bossen, dorpen en steden langs de kust, de bollenstreek en prachtige landgoederen in onze provincie bij dit nationaal park.

Knooppunt Holland - Anne-Marie Jung

10 augustus 2019 17:13 - 17:38 Deze week fietst Johan samen met Anne-Marie Jung door het Hollandse Plassengebied. Anne-Marie is actrice, zangeres, presentatrice en comédienne. Een multitalent dat ook nog eens haar eigen solovoorstellingen voor in het theater schrijft. Dat dat laatste nog een hele klus is vertelt Anne-Marie in de uitzending van Knooppunt Holland