Kom in actie! - Richard Groenendijk
Terugkijken

Kom in actie! - Richard Groenendijk

5 juni 2018 17:25 - 17:26

RTV Rijnmond en het Daniel den Hoed Fonds voeren actie om geld in te zamelen voor een elektronenmicroscoop waarmee nóg beter onderzoek naar kanker kan worden gedaan. Bekende en minder bekende Nederlanders komen in actie en roepen ons op om hetzelfde te doen. Samen maken we kanker kansloos! Als echte Rotterdammer voelt cabaretier Richard Groenendijk zich nauw verbonden met het Daniel den Hoed Fonds.

Kom in actie! - Anita Meijer

15 juni 2018 17:30 - 17:31 RTV Rijnmond en het Daniel den Hoed Fonds voeren actie om geld in te zamelen voor een elektronenmicroscoop waarmee nóg beter onderzoek naar kanker kan worden gedaan. Bekende en minder bekende Nederlanders komen in actie en roepen ons op om hetzelfde te doen. Samen maken we kanker kansloos! Zangeres Anita Meijer is ambassadeur van de actie Maak Kanker Kansloos.

Kom in actie! - Richard Groenendijk

13 juni 2018 17:27 - 17:28 RTV Rijnmond en het Daniel den Hoed Fonds voeren actie om geld in te zamelen voor een elektronenmicroscoop waarmee nóg beter onderzoek naar kanker kan worden gedaan. Bekende en minder bekende Nederlanders komen in actie en roepen ons op om hetzelfde te doen. Samen maken we kanker kansloos!

Kom in actie! - Dave van der Wal

12 juni 2018 17:25 - 17:26 RTV Rijnmond en het Daniel den Hoed Fonds voeren actie om geld in te zamelen voor een elektronenmicroscoop waarmee nóg beter onderzoek naar kanker kan worden gedaan. Bekende en minder bekende Nederlanders komen in actie en roepen ons op om hetzelfde te doen. Samen maken we kanker kansloos!

Kom in actie! - Sinclair en Dennis

11 juni 2018 17:27 - 17:33 RTV Rijnmond en het Daniel den Hoed Fonds voeren actie om geld in te zamelen voor een elektronenmicroscoop waarmee nóg beter onderzoek naar kanker kan worden gedaan. Bekende en minder bekende Nederlanders komen in actie en roepen ons op om hetzelfde te doen. Samen maken we kanker kansloos!