Maak Kanker Kansloos - Jeroen Steijn, Emma Steijn en Alexander Steijn
Terugkijken

Maak Kanker Kansloos - Jeroen Steijn, Emma Steijn en Alexander Steijn

19 juni 2019 17:22 - 17:30

Toen Jeroen hoorde dat zijn vrouw borstkanker had, ging hij bijna onderuit waar zijn vrouw rustig bleef. Na vele behandelingen en een operatie gaan ze het leven weer positief tegemoet. Ze hebben hun levensstijl veranderd en zijn bewuster met hun gezondheid bezig. Goed eten en sporten. Jeroen zwemt samen met zijn kinderen Emma en Alexander tijdens de Daniel3Daagse om zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar kanker. Al meer dan €5.000 hebben ze opgehaald. Alexander van acht jaar heeft speciaal zijn C diploma gehaald. Sander de Kramer zwemt een stukje met ze mee.

Maak Kanker Kansloos - Daniel3Daagse

23 juni 2019 17:12 - 17:30 Deze laatste uitzending tijdens de campagne Maak Kanker Kansloos staat helemaal in het teken van de Daniel3Daagse. Drie dagen lang hebben deelnemers gerend, gefietst en gezwommen om zoveel mogelijk geld op te halen voor kankeronderzoek. Sander de Kramer doet verslag van het evenement, heeft ontroerende gesprekken met deelnemers en we maken natuurlijk het eindbedrag bekend. Hoeveel geld is er opgehaald voor de actie Maak Kanker Kansloos?

Maak Kanker Kansloos

22 juni 2019 17:12 - 17:30 Tijdens deze Maak Kanker Kansloos uitzending ontmoet Sander de Kramer vijf verschillende mensen met elk hun eigen drijfveer om mee te doen aan de Daniel3Daagse. Ingrid Addicks Roest mist haar overleden zus elke dag enorm en doet daarom mee aan de triatlon. Glenn Yntema rent als uitlaatklep wanneer zijn zus wordt behandeld tegen kanker. Jeroen Steijn gooit samen met zijn gezin het roer om als zijn vrouw borstkanker krijgt en zwemt samen met zijn kinderen voor de campagne. Wilma van der Ven heeft haar 40-jarige man begraven en loopt samen met haar kinderen de Run4Daniel. En Ludo Baauw wil dolgraag de Run4Daniel sponsoren nadat hij is genezen van oogkanker.

Maak Kanker Kansloos - Wilma van der Ven

21 juni 2019 17:23 - 17:28 De laatste wens van Pieter was nog een keer met het hele gezin naar Oostenrijk. Daar is hij eind mei overleden. Hij heeft net de leeftijd van 40 behaald, laat vier kinderen achter en zijn vrouw Wilma. Wilma loopt mee tijdens de Daniel3Daagse met haar kinderen, familieleden en vrienden. Al meer dan €10.000 hebben ze opgehaald voor onderzoek naar kanker. Sander de Kramer ontmoet Wilma een aantal dagen na de begrafenis van haar man.

Maak Kanker Kansloos - Ludo Baauw

20 juni 2019 17:24 - 17:30 Ludo Baauw is hoofdsponsor van de Run4Daniel tijdens de Daniel3Daagse en niet zonder reden. 25 Jaar geleden startte hij het Rotterdamse bedrijf Intermax. Hij hoorde eind 2016 dat hij een zeldzame vorm van oogkanker had. Een bedrijf runnen, oogkanker hebben en maar doorgaan alsof er niets aan de hand is. Inmiddels kan Ludo nu pas na vele behandelingen en een operatie weer langzaam ademhalen. Sander de Kramer ontmoet hem tijdens het imkeren.