Niet beschikbaar

Het programma dat je wilt afspelen is (nog) niet beschikbaar.

NOS - Nieuws van de Week
Terugkijken

NOS - Nieuws van de Week

NOS - Nieuws van de Week - Aflevering 22004 25 november 04:25 - 04:36

Bij Rijnmond brengen we je iedere dag het nieuws uit de regio. Daarnaast brengen we je ook graag het nieuws uit de rest van Nederland en de wereld. Dat doen we samen met de NOS. Zometeen krijg je het NOS Nieuws van de Week. Dit is een wekelijks journaal in makkelijke taal met extra uitleg: (dit doen we) omdat de NOS en Rijnmond het belangrijk vinden dat iedereen het nieuws kan volgen. Want (het volgen van) nieuws zorgt ervoor dat je kunt meepraten over wat er gebeurt - om je heen... én in de wereld!

NOS - Nieuws van de Week - Aflevering 22006

NOS - Nieuws van de Week - Aflevering 22006

Vandaag 17:30 - 17:41 Bij Rijnmond brengen we je iedere dag het nieuws uit de regio. Daarnaast brengen we je ook graag het nieuws uit de rest van Nederland en de wereld. Dat doen we samen met de NOS. Zometeen krijg je het NOS Nieuws van de Week. Dit is een wekelijks journaal in makkelijke taal met extra uitleg: (dit doen we) omdat de NOS en Rijnmond het belangrijk vinden dat iedereen het nieuws kan volgen. Want (het volgen van) nieuws zorgt ervoor dat je kunt meepraten over wat er gebeurt - om je heen... én in de wereld!
NOS - Nieuws van de Week - Aflevering 22004

NOS - Nieuws van de Week - Aflevering 22004

24 november 17:30 - 17:41 Bij Rijnmond brengen we je iedere dag het nieuws uit de regio. Daarnaast brengen we je ook graag het nieuws uit de rest van Nederland en de wereld. Dat doen we samen met de NOS. Zometeen krijg je het NOS Nieuws van de Week. Dit is een wekelijks journaal in makkelijke taal met extra uitleg: (dit doen we) omdat de NOS en Rijnmond het belangrijk vinden dat iedereen het nieuws kan volgen. Want (het volgen van) nieuws zorgt ervoor dat je kunt meepraten over wat er gebeurt - om je heen... én in de wereld!
NOS - Nieuws van de Week - Aflevering 22003

NOS - Nieuws van de Week - Aflevering 22003

17 november 17:30 - 17:41 Bij Rijnmond brengen we je iedere dag het nieuws uit de regio. Daarnaast brengen we je ook graag het nieuws uit de rest van Nederland en de wereld. Dat doen we samen met de NOS. Zometeen krijg je het NOS Nieuws van de Week. Dit is een wekelijks journaal in makkelijke taal met extra uitleg: (dit doen we) omdat de NOS en Rijnmond het belangrijk vinden dat iedereen het nieuws kan volgen. Want (het volgen van) nieuws zorgt ervoor dat je kunt meepraten over wat er gebeurt - om je heen... én in de wereld!
NOS - Nieuws van de Week - Aflevering 22002

NOS - Nieuws van de Week - Aflevering 22002

10 november 17:31 - 17:42 Bij Rijnmond brengen we je iedere dag het nieuws uit de regio. Daarnaast brengen we je ook graag het nieuws uit de rest van Nederland en de wereld. Dat doen we samen met de NOS. Zometeen krijg je het NOS Nieuws van de Week. Dit is een wekelijks journaal in makkelijke taal met extra uitleg: (dit doen we) omdat de NOS en Rijnmond het belangrijk vinden dat iedereen het nieuws kan volgen. Want (het volgen van) nieuws zorgt ervoor dat je kunt meepraten over wat er gebeurt - om je heen... én in de wereld!