Onze Man Op Zuid - Opgroeien op Zuid
Terugkijken

Onze Man Op Zuid - Opgroeien op Zuid

1 augustus 2018 17:17 - 17:30

We gaan terug in de tijd in deze aflevering van Onze Man op Zuid. Rob Tol (1949) is een echte jongen van Charlois. Hij groeide op in een arbeidersgezin tot Rotterdam-Zuid uiteindelijk te klein voor hem werd. Feyenoord, Marklin-treins, de trein 'de Moordenaar' die levensgevaarlijk door de wijk denderde en onderdoor de Maastunnel richting de stad. De herinneringen van Rob zijn ongetwijfeld die van duizenden andere jongens en meisjes die groot werden onder de Maas. Vandaag: opgroeien op Zuid. Toen geluk nog heel gewoon was.

Onze Man Op Zuid

17 september 2019 17:20 - 17:29 Iedere dinsdag na het nieuws zoeken verslaggevers Koen Freijssen en Maurice Laparlière de mooiste verhalen en kleurrijkste figuren uit hun werkgebied op. Het Rotterdam van beneden de Maas is net zo groot als Eindhoven en Koen en Maurice weten: het is er geen dag saai. Zuid zit in de lift en op Zuid gebeurt er altijd wel wat!

Onze Man Op Zuid

10 september 2019 17:20 - 17:29 Iedere dinsdag na het nieuws zoeken verslaggevers Koen Freijssen en Maurice Laparlière de mooiste verhalen en kleurrijkste figuren uit hun werkgebied op. Het Rotterdam van beneden de Maas is net zo groot als Eindhoven en Koen en Maurice weten: het is er geen dag saai. Zuid zit in de lift en op Zuid gebeurt er altijd wel wat!

Onze Man Op Zuid

3 september 2019 17:20 - 17:30 Iedere dinsdag na het nieuws zoeken verslaggevers Koen Freijssen en Maurice Laparlière de mooiste verhalen en kleurrijkste figuren uit hun werkgebied op. Het Rotterdam van beneden de Maas is net zo groot als Eindhoven en Koen en Maurice weten: het is er geen dag saai. Zuid zit in de lift en op Zuid gebeurt er altijd wel wat!

Onze Man Op Zuid

27 augustus 2019 17:20 - 17:30 Het is kleine hype momenteel: de 50 euro-challenge. Rondkomen van vijftig euro per week. Eduarda moet het in haar echte leven doen met dertig euro. Per maand welteverstaan. Ze redt het (een beetje) door de hulp en gulheid van haar medebewoners op Zuid. Een portret van Eduarda en de mensen die haar door deze zware situatie sleuren.