Op Karakter: Monique de Jong
Terugkijken

Op Karakter: Monique de Jong

4 mei 2019 17:12 - 17:20

In de eerste aflevering van Op Karakter kijken we mee met Monique de Jong, of 'Mo'. Ze overwon borstkanker en een hersentumor, dus aan motivatie geen gebrek. Als ze traint op haar spinner bekijkt ze op youtube filmpjes van de Alpe d'HuZes. "Ik houd helemaal niet van klimmen" zegt ze zelf, "maar misschien is dat juist het ding. Iets doen dat niet in je macht ligt."

Op Karakter

8 juni 2019 17:12 - 17:20 In de documentaireserie Op Karakter volgt RTV Rijnmond vijf sportievelingen uit de regio die trainen om de Alpe d’Huez te beklimmen. De hoofdpersonen maken deel uit van de groep Rotterdam Fund Racers. Een gezelschap van in totaal 40 sportievelingen die begin juni afreizen naar Frankrijk om zoveel mogelijk geld op te halen voor het goede doel.

Op Karakter

1 juni 2019 17:12 - 17:19 In de documentaireserie Op Karakter volgt RTV Rijnmond vijf sportievelingen uit de regio die trainen om de Alpe d’Huez te beklimmen. De hoofdpersonen maken deel uit van de groep Rotterdam Fund Racers. Een gezelschap van in totaal 40 sportievelingen die begin juni afreizen naar Frankrijk om zoveel mogelijk geld op te halen voor het goede doel.

Op Karakter - aflevering 3

25 mei 2019 17:12 - 17:19 In de documentaireserie Op Karakter volgt RTV Rijnmond vijf sportievelingen uit de regio die trainen om de Alpe d’Huez te beklimmen. De hoofdpersonen maken deel uit van de groep Rotterdam Fund Racers. Een gezelschap van in totaal 40 sportievelingen die begin juni afreizen naar Frankrijk om zoveel mogelijk geld op te halen voor het goede doel.

Op Karakter: Ed Roggeveen

18 mei 2019 17:12 - 17:19 Ed Roggeveen is fiets- en autohandelaar. Maar hij verkoopt niet alleen fietsen - hij geeft de trappers er ook van langs als hij zes keer de Alpe op en af beukt. Voor Ed is de Alpe d'HuZes het laten zien van zijn maatschappelijke verantwoordelijkheid. Met zijn gezonde lichaam wil hij anderen helpen die ziek zijn. "De Alpe D'HuZes is de wereld op z'n best. Gewoon perfect. Hoe het moet zijn."