Op Karakter
Terugkijken

Op Karakter

1 juni 2019 17:12 - 17:19

In de documentaireserie Op Karakter volgt RTV Rijnmond vijf sportievelingen uit de regio die trainen om de Alpe d’Huez te beklimmen. De hoofdpersonen maken deel uit van de groep Rotterdam Fund Racers. Een gezelschap van in totaal 40 sportievelingen die begin juni afreizen naar Frankrijk om zoveel mogelijk geld op te halen voor het goede doel.

Op Karakter

8 juni 2019 17:12 - 17:20 In de documentaireserie Op Karakter volgt RTV Rijnmond vijf sportievelingen uit de regio die trainen om de Alpe d’Huez te beklimmen. De hoofdpersonen maken deel uit van de groep Rotterdam Fund Racers. Een gezelschap van in totaal 40 sportievelingen die begin juni afreizen naar Frankrijk om zoveel mogelijk geld op te halen voor het goede doel.

Op Karakter - aflevering 3

25 mei 2019 17:12 - 17:19 In de documentaireserie Op Karakter volgt RTV Rijnmond vijf sportievelingen uit de regio die trainen om de Alpe d’Huez te beklimmen. De hoofdpersonen maken deel uit van de groep Rotterdam Fund Racers. Een gezelschap van in totaal 40 sportievelingen die begin juni afreizen naar Frankrijk om zoveel mogelijk geld op te halen voor het goede doel.

Op Karakter: Ed Roggeveen

18 mei 2019 17:12 - 17:19 Ed Roggeveen is fiets- en autohandelaar. Maar hij verkoopt niet alleen fietsen - hij geeft de trappers er ook van langs als hij zes keer de Alpe op en af beukt. Voor Ed is de Alpe d'HuZes het laten zien van zijn maatschappelijke verantwoordelijkheid. Met zijn gezonde lichaam wil hij anderen helpen die ziek zijn. "De Alpe D'HuZes is de wereld op z'n best. Gewoon perfect. Hoe het moet zijn."

Op Karakter: Annemiek Haverbeke

11 mei 2019 17:12 - 17:19 Annemiek Haverbeke uit Ouderkerk aan den IJssel is debutante bij Alpe d'HuZes. Pas een paar maanden geleden klom ze op de pedalen om te gaan trainen. In 2015 werd bij haar melanoomkanker geconstateerd, dat gelukkig door immunotherapie snel kon worden bestreden. Nu gaat ze op karakter zesmaal de Alpe D’Huez beklimmen met de Rotterdam Fund Racers, om geld op te halen voor de strijd tegen kanker.