Party People
Terugkijken

Party People

2 juni 2019 17:21 - 17:26

Krassende platen, trillende dansvloeren en overstuurde drumcomputers. In Party People volgen we de sleutelfiguren van de Rotterdamse undergroundscene van eind jaren tachtig en begin jaren negentig, toen Rotterdam een belangrijke stad in de dance, house, gabber en hiphop was.

Party People - Michel de Hey

16 juni 2019 17:20 - 17:30 Eind jaren tachtig was De Hey al te vinden achter de draaitafels. Met zijn vaste avonden in Nighttown gaf hij techno als een van de eersten een vaste plek in Rotterdam. En nog steeds brengt hij als headliner zijn hypnotiserende pompende stijl naar zalen en festivals. In de zesde en laatste aflevering van Part People zien we De Hey een miniworkshop dj-en geven en geeft hij zijn kijk op het verleden en de toekomst van het ambacht.

Party People

26 mei 2019 17:21 - 17:30 Krassende platen, trillende dansvloeren en overstuurde drumcomputers. In Party People volgen we de sleutelfiguren van de Rotterdamse undergroundscene van eind jaren tachtig en begin jaren negentig, toen Rotterdam een belangrijke stad in de dance, house, gabber en hiphop was.

Party People - aflevering 3

12 mei 2019 17:20 - 17:30 Krassende platen, trillende dansvloeren en overstuurde drumcomputers. In Party People volgen we de sleutelfiguren van de Rotterdamse undergroundscene van eind jaren tachtig en begin jaren negentig, toen Rotterdam een belangrijke stad in de dance, house, gabber en hiphop was.

Party People - Paul Elstak

6 mei 2019 07:20 - 07:25 In de tweede aflevering van Party People: Paul Elstak. Culticoon, peetvader van de gabber, en tot op de dag van vandaag relevant in de dancescene. De Rotterdamse gabberdaddy laat in z'n studio zien hoe je die meedogenloze hardcoresound kunt bereiken: "De TR-909 drumcomputer zo ver opendraaien totdat hij gaat oversturen." Rimshotje en een snare erbij (ook overstuurd natuurlijk) en klaar is Kees.