Rijnmond is Gers!
Terugkijken

Rijnmond is Gers!

14 juli 2018 17:00 - 17:45

RTV Rijnmond en het Rotterdamse tijdschrift Gers! gaan samenwerken. De mediabedrijven zullen maandelijks een tv-programma uitzenden, dat ook online te zien zal zijn. Door de samenwerking willen Gers! en RTV Rijnmond mooie verhalen en positieve ontwikkelingen uit stad en regio een platform geven.

Live@rijnmond

30 november 2018 17:17 - 18:05 Sander de Kramer presenteert de talkshow Live@rijnmond! De show is onderdeel van live@rijnmond en wordt op vrijdag LIVE uitgezonden vanuit de hal van RTV Rijnmond. Elke week ontvangt Sander zijn gasten aan tafel en met hen praat hij over politiek, ondernemerschap, kunst & cultuur en entertainment. Het is mogelijk om bij de show aanwezig te zijn. Live@rijnmond wordt op vrijdag vanaf 17 uur live uitgezonden samen met het nieuws en FC Rijnmond. Meld je aan via publiek@rijnmond.nl en wie weet zie je jezelf terug!

Rijnmond is Gers!

16 juni 2018 17:00 - 17:46 Cabaretier Richard Groenendijk, Ahoy Rotterdam-directeur Jolanda Jansen en ondernemer Aziz Yagoub zijn te gast in de derde aflevering van Rijnmond is Gers! De talkshow wordt gepresenteerd door Ebru Umar, samen met haar co-host Edwin Veekens van het magazine Gers! Jolanda Jansen van Ahoy Rotterdam komt spreken over de nieuwbouw van een van Nederlands populairste evenementenlocaties. ​Ook festivalorganisator en horecaondernemer Aziz Yagoub is te gast in het programma. Hij groeide op in de wijk Bloemhof op Rotterdam-Zuid en is inmiddels de trotse eigenaar van onder meer poppodium Annabel. Richard Groenendijk Richard Groenendijk gaat het onder meer hebben over zijn liefde voor Rotterdam. In samenwerking met de Rotterdamse Popunie biedt Rijnmond is Gers! een podium aan jong talent in de stad. Dit keer MC JR & Th'acquisition. Winnaar van de Grote Prijs van Rotterdam in categorie Urban.

Rijnmond is Gers!

19 mei 2018 17:00 - 17:46 RTV Rijnmond en het Rotterdamse tijdschrift Gers! gaan samenwerken. De mediabedrijven zullen maandelijks een tv-programma uitzenden, dat ook online te zien zal zijn. Door de samenwerking willen Gers! en RTV Rijnmond mooie verhalen en positieve ontwikkelingen uit stad en regio een platform geven.

Rijnmond is Gers!

21 april 2018 17:00 - 17:35 RTV Rijnmond en het Rotterdamse tijdschrift Gers! gaan samenwerken. De mediabedrijven zullen maandelijks een tv-programma uitzenden, dat ook online te zien zal zijn. Door de samenwerking willen Gers! en RTV Rijnmond mooie verhalen en positieve ontwikkelingen uit stad en regio een platform geven.