Rotterdammers in het Groen - De singel
Terugkijken

Rotterdammers in het Groen - De singel

29 september 2018 17:15 - 17:35

Amsterdam heeft grachten, Parijs boulevards. Rotterdam heeft het beste van beide: singels. Deze singels vormen een unieke groenstructuur in onze stad en hebben vooral een verbindende functie. Met name in de oude wijken rond het stadscentrum gebruikt de Rotterdammer de singel als een groen en aangenaam traject om van a. naar b. te komen. Daar wordt soms slim gebruik van gemaakt. Zo is de Westersingel van het Centraal Station naar Boijmans van Beuningen een openlucht museum van internationale allure, met zeventien sculpturen van bekende kunstenaars.

Rotterdammers In Het Groen

5 juli 2019 17:35 - 17:55 Als bioloog en directeur van het Natuurhistorisch Museum Rotterdam Is Kees Moeliker eigenlijk altijd met dieren bezig. Met dode beesten in het museum, en met het rijke dierenleven in het Rotterdamse groen. De laatste jaren ziet hij de aanwezigheid van één diersoort opvallend toenemen in onze stadsnatuur: de mens. Daarom richt hij zijn blik nu op: Rotterdammers in het Groen.

Rotterdammers In Het Groen

28 juni 2019 17:35 - 17:55 Als bioloog en directeur van het Natuurhistorisch Museum Rotterdam Is Kees Moeliker eigenlijk altijd met dieren bezig. Met dode beesten in het museum, en met het rijke dierenleven in het Rotterdamse groen. De laatste jaren ziet hij de aanwezigheid van één diersoort opvallend toenemen in onze stadsnatuur: de mens. Daarom richt hij zijn blik nu op: Rotterdammers in het Groen.

Rotterdammers In Het Groen - Openbare tuinen

21 juni 2019 17:28 - 17:48 Als bioloog en directeur van het Natuurhistorisch Museum Rotterdam Is Kees Moeliker eigenlijk altijd met dieren bezig. Met dode beesten in het museum, en met het rijke dierenleven in het Rotterdamse groen. De laatste jaren ziet hij de aanwezigheid van één diersoort opvallend toenemen in onze stadsnatuur: de mens. Daarom richt hij zijn blik nu op: Rotterdammers in het Groen.

Rotterdammers In Het Groen - singels

14 juni 2019 17:35 - 17:55 Als bioloog en directeur van het Natuurhistorisch Museum Rotterdam Is Kees Moeliker eigenlijk altijd met dieren bezig. Met dode beesten in het museum, en met het rijke dierenleven in het Rotterdamse groen. De laatste jaren ziet hij de aanwezigheid van één diersoort opvallend toenemen in onze stadsnatuur: de mens. Daarom richt hij zijn blik nu op: Rotterdammers in het Groen.