Rotterdams Koloniaal Verleden
Terugkijken

Rotterdams Koloniaal Verleden

Rotterdams Koloniaal Verleden - Aflevering 23004 13 juni 17:16 - 17:28

Er is maar een geschiedenis, maar daar kun je op veel manieren naar kijken. Wat je ziet in het verleden hangt af van je leeftijd, etnische achtergrond, gender, nationaliteit, klasse en de geschiedenis van je voorouders. Ieder nieuw perspectief geeft een ander verhaal. Ieder verhaal is gemaakt met een erfenis uit het verleden. Deze serie van 6 programma’s over het Rotterdams Koloniaal Verleden belicht de geschiedenis vanuit het perspectief van de tot slaafgemaakten.

Rotterdams Koloniaal Verleden - Aflevering 23006

Rotterdams Koloniaal Verleden - Aflevering 23006

27 juni 17:16 - 17:28 Er is maar e´e´n geschiedenis, maar daar kun je op veel manieren naar kijken. Wat je ziet in het verleden hangt af van je leeftijd, etnische achtergrond, gender, nationaliteit, klasse e´n de geschiedenis van je voorouders. Ieder nieuw perspectief geeft een ander verhaal. Ieder verhaal is gemaakt met een erfenis uit het verleden. Deze serie van 6 programma’s over het Rotterdams Koloniaal Verleden belicht de geschiedenis vanuit het perspectief van de tot slaafgemaakten.
Rotterdams Koloniaal Verleden - Aflevering 23005

Rotterdams Koloniaal Verleden - Aflevering 23005

20 juni 17:16 - 17:28 Er is maar e´e´n geschiedenis, maar daar kun je op veel manieren naar kijken. Wat je ziet in het verleden hangt af van je leeftijd, etnische achtergrond, gender, nationaliteit, klasse e´n de geschiedenis van je voorouders. Ieder nieuw perspectief geeft een ander verhaal. Ieder verhaal is gemaakt met een erfenis uit het verleden. Deze serie van 6 programma’s over het Rotterdams Koloniaal Verleden belicht de geschiedenis vanuit het perspectief van de tot slaafgemaakten.
Rotterdams Koloniaal Verleden - Aflevering 23003

Rotterdams Koloniaal Verleden - Aflevering 23003

6 juni 17:16 - 17:28 Er is maar een geschiedenis, maar daar kun je op veel manieren naar kijken. Wat je ziet in het verleden hangt af van je leeftijd, etnische achtergrond, gender, nationaliteit, klasse en de geschiedenis van je voorouders. Ieder nieuw perspectief geeft een ander verhaal. Ieder verhaal is gemaakt met een erfenis uit het verleden. Deze serie van 6 programma’s over het Rotterdams Koloniaal Verleden belicht de geschiedenis vanuit het perspectief van de tot slaafgemaakten.
Rotterdams Koloniaal Verleden - Aflevering 23002

Rotterdams Koloniaal Verleden - Aflevering 23002

30 mei 17:16 - 17:28 Er is maar een geschiedenis, maar daar kun je op veel manieren naar kijken. Wat je ziet in het verleden hangt af van je leeftijd, etnische achtergrond, gender, nationaliteit, klasse en de geschiedenis van je voorouders. Ieder nieuw perspectief geeft een ander verhaal. Ieder verhaal is gemaakt met een erfenis uit het verleden. Deze serie van 6 programma’s over het Rotterdams Koloniaal Verleden belicht de geschiedenis vanuit het perspectief van de tot slaafgemaakten.