Sander Mag Weer - Aflevering 21003
Terugkijken

Sander Mag Weer - Aflevering 21003

22 juli 2021 17:15 - 17:15

De lockdown heeft veel impact gehad op de inwoners van onze regio. Veel mensen zijn dan ook heel blij dat steeds meer kan. In het televisieprogramma 'Sander Mag Weer' leeft presentator Sander de Kramer zich helemaal uit. Van een potje wandelvoetbal met de senioren van Excelsior, salsadansen met blinden en slechtzienden tot een bezoek aan de pasgeboren aapjes in Faunapark Flakkee. Sander geniet met volle teugen van alle instanties die weer open zijn. En krijgt bijzondere verhalen te horen van wat onze regiogenoten tijdens de coronatijd het meest hebben gemist.

Sander Mag Weer - Aflevering 21007

19 augustus 2021 17:16 - 17:16 De lockdown heeft veel impact gehad op de inwoners van onze regio. Veel mensen zijn dan ook heel blij dat steeds meer kan. In het televisieprogramma 'Sander Mag Weer' leeft presentator Sander de Kramer zich helemaal uit. Van een potje wandelvoetbal met de senioren van Excelsior, salsadansen met blinden en slechtzienden tot een bezoek aan de pasgeboren aapjes in Faunapark Flakkee. Sander geniet met volle teugen van alle instanties die weer open zijn. En krijgt bijzondere verhalen te horen van wat onze regiogenoten tijdens de coronatijd het meest hebben gemist.

Sander Mag Weer - Aflevering 21006

12 augustus 2021 17:15 - 17:15 De lockdown heeft veel impact gehad op de inwoners van onze regio. Veel mensen zijn dan ook heel blij dat steeds meer kan. In het televisieprogramma 'Sander Mag Weer' leeft presentator Sander de Kramer zich helemaal uit. Van een potje wandelvoetbal met de senioren van Excelsior, salsadansen met blinden en slechtzienden tot een bezoek aan de pasgeboren aapjes in Faunapark Flakkee. Sander geniet met volle teugen van alle instanties die weer open zijn. En krijgt bijzondere verhalen te horen van wat onze regiogenoten tijdens de coronatijd het meest hebben gemist.

Sander Mag Weer - Aflevering 21005

5 augustus 2021 17:15 - 17:15 De lockdown heeft veel impact gehad op de inwoners van onze regio. Veel mensen zijn dan ook heel blij dat steeds meer kan. In het televisieprogramma 'Sander Mag Weer' leeft presentator Sander de Kramer zich helemaal uit. Van een potje wandelvoetbal met de senioren van Excelsior, salsadansen met blinden en slechtzienden tot een bezoek aan de pasgeboren aapjes in Faunapark Flakkee. Sander geniet met volle teugen van alle instanties die weer open zijn. En krijgt bijzondere verhalen te horen van wat onze regiogenoten tijdens de coronatijd het meest hebben gemist.

Sander Mag Weer - Aflevering 21004

29 juli 2021 17:12 - 17:12 De lockdown heeft veel impact gehad op de inwoners van onze regio. Veel mensen zijn dan ook heel blij dat steeds meer kan. In het televisieprogramma 'Sander Mag Weer' leeft presentator Sander de Kramer zich helemaal uit. Van een potje wandelvoetbal met de senioren van Excelsior, salsadansen met blinden en slechtzienden tot een bezoek aan de pasgeboren aapjes in Faunapark Flakkee. Sander geniet met volle teugen van alle instanties die weer open zijn. En krijgt bijzondere verhalen te horen van wat onze regiogenoten tijdens de coronatijd het meest hebben gemist.