Sanders Boodschappenkarretje
Terugkijken

Sanders Boodschappenkarretje

28 december 2020 17:50 - 18:00

De nog strengere lockdown grijpt hard in in onze levens. Maar gelukkig is er dan altijd nog Sander de Kramer. De altijd vrolijke weldoener gaat in de laatste twee weken van het jaar op pad voor mensen die zijn hulp goed kunnen gebruiken. In de aanloop naar kerstmis en oudjaarsavond doet Sander boodschappen voor mensen die daar zelf niet toe in staat zijn.

Sanders Boodschappenkarretje

30 december 2020 17:51 - 18:00 De nog strengere lockdown grijpt hard in in onze levens. Maar gelukkig is er dan altijd nog Sander de Kramer. De altijd vrolijke weldoener gaat in de laatste twee weken van het jaar op pad voor mensen die zijn hulp goed kunnen gebruiken. In de aanloop naar kerstmis en oudjaarsavond doet Sander boodschappen voor mensen die daar zelf niet toe in staat zijn.

Sanders Boodschappenkarretje

29 december 2020 17:24 - 17:30 De nog strengere lockdown grijpt hard in in onze levens. Maar gelukkig is er dan altijd nog Sander de Kramer. De altijd vrolijke weldoener gaat in de laatste twee weken van het jaar op pad voor mensen die zijn hulp goed kunnen gebruiken. In de aanloop naar kerstmis en oudjaarsavond doet Sander boodschappen voor mensen die daar zelf niet toe in staat zijn.

Sanders Boodschappenkarretje

24 december 2020 17:51 - 18:00 De nog strengere lockdown grijpt hard in in onze levens. Maar gelukkig is er dan altijd nog Sander de Kramer. De altijd vrolijke weldoener gaat in de laatste twee weken van het jaar op pad voor mensen die zijn hulp goed kunnen gebruiken. In de aanloop naar kerstmis en oudjaarsavond doet Sander boodschappen voor mensen die daar zelf niet toe in staat zijn.

Sanders Boodschappenkarretje

24 december 2020 07:22 - 07:30 De nog strengere lockdown grijpt hard in in onze levens. Maar gelukkig is er dan altijd nog Sander de Kramer. De altijd vrolijke weldoener gaat in de laatste twee weken van het jaar op pad voor mensen die zijn hulp goed kunnen gebruiken. In de aanloop naar kerstmis en oudjaarsavond doet Sander boodschappen voor mensen die daar zelf niet toe in staat zijn.