Word wie je bent 2015 - aflevering 2
Terugkijken

Word wie je bent 2015 - aflevering 2

17 februari 2016 00:00 - 00:00

aflevering 2 Talent Het draait allemaal om talent in aflevering 2 van Word wie je bent. Natuurlijk zijn er verschillende talenten, bijvoorbeeld in de kunst of in muziek, maar ik spits mij toe tot talent in sport. Ikzelf had niet echt aanleg voor sport. Ja, ik turnde een beetje, maar dan houdt het ook wel op. Voor de jongens van de Little League van honkbalclub Neptunus ligt dat behoorlijk anders; voor hen is honkbal een serieuze zaak. Verder praat ik met Fatima Moreira de Melo over haar hockey verleden. Was haar talent alleen genoeg om er te komen?  Daar voegt de coach van de talenten van Neptunus nog het een en ander aan toe. 

Nog niet bekend

30 maart 2016 17:41 - 17:52 Nog niet bekend

Word wie je bent 2015 - aflevering 6

23 maart 2016 17:41 - 17:52 Hoe komt het dat mensen zijn geworden wie ze zijn? En wat hebben talent, doorzettingsvermogen en opvoeding daarmee te maken? Voor het antwoord op die vragen gaat Mirjam de Witte op pad. Aflevering 4 van Word wie je bent gaat het over hetzelfde worden als een van je ouders. En daarom ga ik op bezoek bij Guy Weski. Hij is net als zijn moeder, Inez Weski, advocaat geworden. Hij zegt totaal niet door haar beïnvloed te zijn, maar ze praatte er wel veel over thuis. Misschien werd de keuze dan toch onbewust gemaakt? Verder ga ik langs drie slagers in de stad. Zo is Kaja de vierde op rij in haar familie die de slagerij runt. "Dat geeft wel druk", zegt ze. "Ik wil niet het bedrijf waar mijn voorouders zo hard aan hebben gewerkt failliet laten gaan".

Word wie je bent 2015 - aflevering 5

16 maart 2016 17:41 - 17:52 Hoe komt het dat mensen zijn geworden wie ze zijn? En wat hebben talent, doorzettingsvermogen en opvoeding daarmee te maken? Voor het antwoord op die vragen gaat Mirjam de Witte op pad. Aflevering 4 van Word wie je bent gaat het over hetzelfde worden als een van je ouders. En daarom ga ik op bezoek bij Guy Weski. Hij is net als zijn moeder, Inez Weski, advocaat geworden. Hij zegt totaal niet door haar beïnvloed te zijn, maar ze praatte er wel veel over thuis. Misschien werd de keuze dan toch onbewust gemaakt? Verder ga ik langs drie slagers in de stad. Zo is Kaja de vierde op rij in haar familie die de slagerij runt. "Dat geeft wel druk", zegt ze. "Ik wil niet het bedrijf waar mijn voorouders zo hard aan hebben gewerkt failliet laten gaan".

Word wie je bent 2015 - aflevering 4

9 maart 2016 17:41 - 17:52 Hoe komt het dat mensen zijn geworden wie ze zijn? En wat hebben talent, doorzettingsvermogen en opvoeding daarmee te maken? Voor het antwoord op die vragen gaat Mirjam de Witte op pad. Aflevering 4 van Word wie je bent gaat het over hetzelfde worden als een van je ouders. En daarom ga ik op bezoek bij Guy Weski. Hij is net als zijn moeder, Inez Weski, advocaat geworden. Hij zegt totaal niet door haar beïnvloed te zijn, maar ze praatte er wel veel over thuis. Misschien werd de keuze dan toch onbewust gemaakt? Verder ga ik langs drie slagers in de stad. Zo is Kaja de vierde op rij in haar familie die de slagerij runt. "Dat geeft wel druk", zegt ze. "Ik wil niet het bedrijf waar mijn voorouders zo hard aan hebben gewerkt failliet laten gaan".