Zesdaagse TV 2018 - aflevering 3
Terugkijken

Zesdaagse TV 2018 - aflevering 3

7 januari 2018 17:19 - 17:31

RTV Rijnmond zal van donderdag 4 januari tot en met dinsdag 9 januari uitgebreid verslag doen van de Wooning Zesdaagse van Rotterdam. Zo is de finaleavond op de wielerbaan van Ahoy zelfs live op tv en internet te zien. De eerste vijf dagen van het wielerevenement is er dagelijks een magazine te zien op onze website en tv. Daarin komen alle elementen die een zesdaagse leuk en interessant maken voorbij: de wedstrijden, de sfeer, een blik achter de schermen. Op dinsdag 9 januari maak je de ontknoping live mee! Van 19.30 uur tot 23.30 uur zie je alle koersen die uiteindelijk tot een winnend duo moeten leiden, dit afgewisseld met interviews met bekende gasten op het middenterrein. Naast live tv/internet en de magazines zijn we er natuurlijk ook op onze website, radio en social media met het laatste nieuws en uitslagen uit Ahoy. Ook de radio-uitzending op zondag 7

Zesdaagse TV - aflevering 6

8 januari 2019 17:18 - 17:26 Zesdaagse TV volgt het grootste indoor wielerevenement van Nederland dagelijks op de voet. De wedstrijden, de renners, het publiek, de medewerkers... Je ziet het allemaal, verpakt in mooie verhalen. De Wooning Zesdaagse van Rotterdam volg je van donderdag 3 januari t/m dinsdag 8 januari via RTV Rijnmond, met de finale-avond live op tv!

Live Zesdaagse TV

8 januari 2019 19:29 - 19:30 De finaleavond van de Zesdaagse in Ahoy. Volg alle koersen live op TV Rijnmond en Rijnmond.nl en zie welk duo uiteindelijk de winst pakt.

Zesdaagse TV

7 januari 2019 17:24 - 17:53 Zesdaagse TV volgt het grootste indoor wielerevenement van Nederland dagelijks op de voet. Vandaag is er een talkshow van maar liefst een half uur lang. Michael Boogerd, Koos Moerenhout, Michael Zijlaard en Jeffrey Hoogland schuiven aan bij presentator Ruud van Os en analist John den Braber. Daarnaast zijn er ook reportages te zien en staan we stil bij de enorme spanning in de koppelkoers. De Wooning Zesdaagse van Rotterdam volg je van donderdag 3 januari t/m dinsdag 8 januari via RTV Rijnmond, met de finale-avond live op tv!

Zesdaagse TV - aflevering 4

6 januari 2019 17:15 - 17:30 Zesdaagse TV volgt het grootste indoor wielerevenement van Nederland dagelijks op de voet. De wedstrijden, de renners, het publiek, de medewerkers... Je ziet het allemaal, verpakt in mooie verhalen. De Wooning Zesdaagse van Rotterdam volg je van donderdag 3 januari t/m dinsdag 8 januari via RTV Rijnmond, met de finale-avond live op tv!