Zesdaagse TV - aflevering 2
Terugkijken

Zesdaagse TV - aflevering 2

4 januari 2019 17:12 - 17:25

Zesdaagse TV volgt het grootste indoor wielerevenement van Nederland dagelijks op de voet. De wedstrijden, de renners, het publiek, de medewerkers... Je ziet het allemaal, verpakt in mooie verhalen. De Wooning Zesdaagse van Rotterdam volg je van donderdag 3 januari t/m dinsdag 8 januari via RTV Rijnmond, met de finale-avond live op tv!

Zesdaagse TV - aflevering 6

8 januari 2019 17:18 - 17:26 Zesdaagse TV volgt het grootste indoor wielerevenement van Nederland dagelijks op de voet. De wedstrijden, de renners, het publiek, de medewerkers... Je ziet het allemaal, verpakt in mooie verhalen. De Wooning Zesdaagse van Rotterdam volg je van donderdag 3 januari t/m dinsdag 8 januari via RTV Rijnmond, met de finale-avond live op tv!

Live Zesdaagse TV

8 januari 2019 19:29 - 19:30 De finaleavond van de Zesdaagse in Ahoy. Volg alle koersen live op TV Rijnmond en Rijnmond.nl en zie welk duo uiteindelijk de winst pakt.

Zesdaagse TV

7 januari 2019 17:24 - 17:53 Zesdaagse TV volgt het grootste indoor wielerevenement van Nederland dagelijks op de voet. Vandaag is er een talkshow van maar liefst een half uur lang. Michael Boogerd, Koos Moerenhout, Michael Zijlaard en Jeffrey Hoogland schuiven aan bij presentator Ruud van Os en analist John den Braber. Daarnaast zijn er ook reportages te zien en staan we stil bij de enorme spanning in de koppelkoers. De Wooning Zesdaagse van Rotterdam volg je van donderdag 3 januari t/m dinsdag 8 januari via RTV Rijnmond, met de finale-avond live op tv!

Zesdaagse TV - aflevering 4

6 januari 2019 17:15 - 17:30 Zesdaagse TV volgt het grootste indoor wielerevenement van Nederland dagelijks op de voet. De wedstrijden, de renners, het publiek, de medewerkers... Je ziet het allemaal, verpakt in mooie verhalen. De Wooning Zesdaagse van Rotterdam volg je van donderdag 3 januari t/m dinsdag 8 januari via RTV Rijnmond, met de finale-avond live op tv!