Zesdaagse TV
Terugkijken

Zesdaagse TV

11 november 2020 17:29 - 18:00

In deze aflevering van Zesdaagse TV bespreken bondscoach Koos Moerenhout, ploegleider Michiel Elijzen en oud-renner Bobbie Traksel het wielerseizoen dat afgelopen zondag ten einde kwam. Presentator Bart Nolles zoomt met zijn gasten onder andere in op de Vuelta-overwinning van Primoz Roglic en analyseert hoe het kwam dat Wilco Kelderman in de Giro zijn roze leiderstrui nog moest afstaan en genoegen moest nemen met een derde plaats in het eindklassement.

Zesdaagse TV - Aflevering 21012

1 december 2021 17:24 - 17:24 De Wooning Zesdaagse is er weer in december van dit jaar! In de aanloop naar dat mooie wielerevenement in Ahoy wordt op de achtergrond heel hard gewerkt om de start van de Tour de France over een paar jaar naar Rotterdam te halen. Om het Zesdaagse-gevoel levend te houden en op de hoogte blijven van de jacht op de Tourstart maakt Rijnmond elke maand Zesdaagse TV. Presentator Bart Nolles gaat aan tafel het gesprek aan met de grote namen uit onze wielergeschiedenis, afgewisseld met interessante reportages. Zesdaagse TV is een must voor iedere wieler- en sportliefhebber.

Zesdaagse TV - Aflevering 21011

3 november 2021 17:24 - 17:24 De Wooning Zesdaagse is er weer in december van dit jaar! In de aanloop naar dat mooie wielerevenement in Ahoy wordt op de achtergrond heel hard gewerkt om de start van de Tour de France over een paar jaar naar Rotterdam te halen. Om het Zesdaagse-gevoel levend te houden en op de hoogte blijven van de jacht op de Tourstart maakt Rijnmond elke maand Zesdaagse TV. Presentator Bart Nolles gaat aan tafel het gesprek aan met de grote namen uit onze wielergeschiedenis, afgewisseld met interessante reportages. Zesdaagse TV is een must voor iedere wieler- en sportliefhebber.

Zesdaagse TV - Aflevering 21010

20 oktober 2021 17:23 - 17:23 De Wooning Zesdaagse is er weer in december van dit jaar! In de aanloop naar dat mooie wielerevenement in Ahoy wordt op de achtergrond heel hard gewerkt om de start van de Tour de France over een paar jaar naar Rotterdam te halen. Om het Zesdaagse-gevoel levend te houden en op de hoogte blijven van de jacht op de Tourstart maakt Rijnmond elke maand Zesdaagse TV. Presentator Bart Nolles gaat aan tafel het gesprek aan met de grote namen uit onze wielergeschiedenis, afgewisseld met interessante reportages. Zesdaagse TV is een must voor iedere wieler- en sportliefhebber.

Zesdaagse TV - Aflevering 21008

8 september 2021 17:17 - 17:17 De Wooning Zesdaagse is er weer in december van dit jaar! In de aanloop naar dat mooie wielerevenement in Ahoy wordt op de achtergrond heel hard gewerkt om de start van de Tour de France over een paar jaar naar Rotterdam te halen. Om het Zesdaagse-gevoel levend te houden en op de hoogte blijven van de jacht op de Tourstart maakt Rijnmond elke maand Zesdaagse TV. Presentator Bart Nolles gaat aan tafel het gesprek aan met de grote namen uit onze wielergeschiedenis, afgewisseld met interessante reportages. Zesdaagse TV is een must voor iedere wieler- en sportliefhebber.