Zooi is Mooi
Terugkijken

Zooi is Mooi

Zooi is Mooi - Aflevering 21006 11 november 2021 17:40 - 17:55

Voor presentator Danny Post is het een hard gelag om te zien welke spullen mensen allemaal weg doen. Veel spullen kunnen via de kringloop een nieuw leven krijgen. Maar misschien is het interessanter om eerst eens online te zien of het nog wat waard is? Wie weet kun je het via Marktplaats nog verkopen. En dan houd je er nog een centje aan over. Danny laat daarom in deze uitzending zien, wat alledaagse producten in je huis, nog waard kunnen zijn. Dat gourmetstel bijvoorbeeld, of die puzzel. Voor bijna alles is wel een liefhebber te vinden. En wie weet is dat afdankertje in jouw schuur een beetje goud waard…

Zooi is Mooi - Aflevering 22008

Zooi is Mooi - Aflevering 22008

22 juli 2022 17:22 - 17:37 In Zooi is Mooi bezoekt Danny Post milieuparken in Rotterdam, op zoek naar onze afdankers. Noem hem een urban strandjutter, die zich verbaast over welke mooie spullen we daar weggooien. Door ongedwongen gesprekken met de bezoekers van het milieupark en zo nu en dan een kijkje bij hen thuis, levert Zooi is Mooi allerlei verhalen op, die schuilgaan achter de afgedankte spullen. Spullen die een nieuwe kans krijgen is precies wat Zooi is Mooi wil laten zien. Zooi is Mooi wil mensen bewegen om beter na te denken over het kopen van nieuwe spullen en om die oude spullen een nieuwe kans te geven.
Zooi is Mooi - Aflevering 22007

Zooi is Mooi - Aflevering 22007

15 juli 2022 17:22 - 17:37 In Zooi is Mooi bezoekt Danny Post milieuparken in Rotterdam, op zoek naar onze afdankers. Noem hem een urban strandjutter, die zich verbaast over welke mooie spullen we daar weggooien. Door ongedwongen gesprekken met de bezoekers van het milieupark en zo nu en dan een kijkje bij hen thuis, levert Zooi is Mooi allerlei verhalen op, die schuilgaan achter de afgedankte spullen. Spullen die een nieuwe kans krijgen is precies wat Zooi is Mooi wil laten zien. Zooi is Mooi wil mensen bewegen om beter na te denken over het kopen van nieuwe spullen en om die oude spullen een nieuwe kans te geven.
Zooi is Mooi - Aflevering 22005

Zooi is Mooi - Aflevering 22005

1 juli 2022 17:22 - 17:37 In Zooi is Mooi bezoekt Danny Post milieuparken in Rotterdam, op zoek naar onze afdankers. Noem hem een urban strandjutter, die zich verbaast over welke mooie spullen we daar weggooien. Door ongedwongen gesprekken met de bezoekers van het milieupark en zo nu en dan een kijkje bij hen thuis, levert Zooi is Mooi allerlei verhalen op, die schuilgaan achter de afgedankte spullen. Spullen die een nieuwe kans krijgen is precies wat Zooi is Mooi wil laten zien. Zooi is Mooi wil mensen bewegen om beter na te denken over het kopen van nieuwe spullen en om die oude spullen een nieuwe kans te geven.
Zooi is Mooi - Aflevering 22004

Zooi is Mooi - Aflevering 22004

24 juni 2022 17:22 - 17:37 In Zooi is Mooi bezoekt Danny Post milieuparken in Rotterdam, op zoek naar onze afdankers. Noem hem een urban strandjutter, die zich verbaast over welke mooie spullen we daar weggooien. Door ongedwongen gesprekken met de bezoekers van het milieupark en zo nu en dan een kijkje bij hen thuis, levert Zooi is Mooi allerlei verhalen op, die schuilgaan achter de afgedankte spullen. Spullen die een nieuwe kans krijgen is precies wat Zooi is Mooi wil laten zien. Zooi is Mooi wil mensen bewegen om beter na te denken over het kopen van nieuwe spullen en om die oude spullen een nieuwe kans te geven.