Het Luxor bestaat in december 100 jaar!

In de aanloop zenden we een vierdelige serie uit over het theater: het verleden, het heden en de toekomst. Wat maakt het theater zo bijzonder? Hoe doorstond het pand de oorlog? En waarom zat de vioolkoffer van Freek de Jonge onder de kattenpis?

Kijk van 28 november t/m 19 december elke dinsdag naar een aflevering van 100 jaar Luxor, en geniet 26 december van een speciale compilatie-uitzending met hoogtepunten uit de geschiedenis van het Oude en het Nieuwe Luxor.

Volgende uitzending

17 december om 17:19

Het Luxor bestaat in december 100 jaar! In de aanloop zenden we een vierdelige serie uit over het theater: het verleden, het heden en de toekomst. Wat maakt het theater zo bijzonder? Hoe doorstond het pand de oorlog? En waarom zat de vioolkoffer van Freek de Jonge onder de kattenpis? In de derde aflevering van 100 jaar Luxor laat Richard Groenendijk zien hoe hij zijn favoriete podium opgaat, technicus Fred Tamminga laat zien dat zelfs de techniek van het theater knus is, en Ans Elbers is bijna net zo oud als het Luxor en geniet er nog altijd van voorstellingen. En dan vooral van Ellen ten Damme. Kijk van 28 november t/m 19 december elke dinsdag naar een aflevering van 100 jaar Luxor, en geniet 26 december van een speciale compilatie-uitzending met hoogtepunten uit de geschiedenis van het Oude en het Nieuwe Luxor.