Rijnmond Nu steekt de thermometer in alle gemeenten in de regio om te peilen wat er leeft. Iedere dinsdag, woensdag en donderdag gaan de lokale lijsttrekkers op Radio Rijnmond met elkaar in debat tussen 18 en 19 uur. Deze speciale Rijnmond Nu-KOORTSuitzendingen worden gemaakt in samenwerking met de lokale omroep.

Op TV Rijnmond en rijnmond.nl kruisen vanaf woensdag 28 februari de Rotterdamse lijsttrekkers wekelijks met elkaar de verbale degens tijdens de KOORTSdebatten, waarbij stadsdichter Derek Otte op zijn markante wijze de politici bij de les houdt.

Het eerste TV Rijnmond Koortsdebat ging op 28 februari tussen Leefbaar Rotterdam, PvdA, CU/SGP en Denk. Belangrijkste thema’s: veiligheid en armoede. Ook de nieuwe partijen Beweging Armoedebestrijding Rotterdam en de Nieuwe Rotterdamsche Partij lieten van zich horen.

Volgende uitzending

18 maart om 23:19

Tijdens het grote slotdebat van de KOORTS verkiezingsreeks van RTV Rijnmond strijden twaalf Rotterdamse lijsttrekkers nog éénmaal om de gunst van de kiezer. Het KOORTS Lijsttrekkersdebat vanuit de Burgerzaal van het Rotterdamse stadhuis is zondag 18 maart vanaf 17.10 uur, LIVE bij TV Rijnmond en Rijnmond.nl te zien.