Onze Man Op Zuid
Terugkijken

Onze Man Op Zuid

27 augustus 2019 17:20 - 17:30

Het is kleine hype momenteel: de 50 euro-challenge. Rondkomen van vijftig euro per week. Eduarda moet het in haar echte leven doen met dertig euro. Per maand welteverstaan. Ze redt het (een beetje) door de hulp en gulheid van haar medebewoners op Zuid. Een portret van Eduarda en de mensen die haar door deze zware situatie sleuren.

Onze Man Op Zuid

17 september 2019 17:20 - 17:29 Iedere dinsdag na het nieuws zoeken verslaggevers Koen Freijssen en Maurice Laparlière de mooiste verhalen en kleurrijkste figuren uit hun werkgebied op. Het Rotterdam van beneden de Maas is net zo groot als Eindhoven en Koen en Maurice weten: het is er geen dag saai. Zuid zit in de lift en op Zuid gebeurt er altijd wel wat!

Onze Man Op Zuid

10 september 2019 17:20 - 17:29 Iedere dinsdag na het nieuws zoeken verslaggevers Koen Freijssen en Maurice Laparlière de mooiste verhalen en kleurrijkste figuren uit hun werkgebied op. Het Rotterdam van beneden de Maas is net zo groot als Eindhoven en Koen en Maurice weten: het is er geen dag saai. Zuid zit in de lift en op Zuid gebeurt er altijd wel wat!

Onze Man Op Zuid

3 september 2019 17:20 - 17:30 Iedere dinsdag na het nieuws zoeken verslaggevers Koen Freijssen en Maurice Laparlière de mooiste verhalen en kleurrijkste figuren uit hun werkgebied op. Het Rotterdam van beneden de Maas is net zo groot als Eindhoven en Koen en Maurice weten: het is er geen dag saai. Zuid zit in de lift en op Zuid gebeurt er altijd wel wat!

Onze Man Op Zuid

13 augustus 2019 17:19 - 17:30 Je laatste adem uitblazen op een prachtige plek in het groen. Kalm en vredig. Vrij van stress en angst. Dat is de plek die hospice De Liefde in Zuidwijk wil zijn voor mensen die niet lang meer te leven hebben. Het hospice is uniek in Nederland, want gesticht vanuit boeddhistische principes. Initiatiefnemer Ernst Kleisterlee kwam door een ingrijpende gebeurtenis in zijn eigen leven op het idee van een 'boeddhistisch hospice'.