Onze Man Op Zuid - Badmeester
Terugkijken

Onze Man Op Zuid - Badmeester

11 december 2018 17:18 - 17:26

Op zijn achtste verdronk Hakki Yilmaz bijna toen hij zonder diploma het zwembad insprong. Hij zou nooit verder komen dan diploma-A, maar inmiddels is Hakki (29) wel de bekendste badmeester van Zuid. Hij is enthousiast en positief en stuwt de zwemmertjes die vaak niet uit een zwemcultuur komen naar hun diploma. "Ik geloof in de kinderen en maak er een feest van." In de Afrikaanderwijk geeft hij les met hart en ziel, maar ooit hoopt hij 'kapitein' van de Rotterdamse zwembaden te worden.

Onze Man Op Zuid

17 september 2019 17:20 - 17:29 Iedere dinsdag na het nieuws zoeken verslaggevers Koen Freijssen en Maurice Laparlière de mooiste verhalen en kleurrijkste figuren uit hun werkgebied op. Het Rotterdam van beneden de Maas is net zo groot als Eindhoven en Koen en Maurice weten: het is er geen dag saai. Zuid zit in de lift en op Zuid gebeurt er altijd wel wat!

Onze Man Op Zuid

10 september 2019 17:20 - 17:29 Iedere dinsdag na het nieuws zoeken verslaggevers Koen Freijssen en Maurice Laparlière de mooiste verhalen en kleurrijkste figuren uit hun werkgebied op. Het Rotterdam van beneden de Maas is net zo groot als Eindhoven en Koen en Maurice weten: het is er geen dag saai. Zuid zit in de lift en op Zuid gebeurt er altijd wel wat!

Onze Man Op Zuid

3 september 2019 17:20 - 17:30 Iedere dinsdag na het nieuws zoeken verslaggevers Koen Freijssen en Maurice Laparlière de mooiste verhalen en kleurrijkste figuren uit hun werkgebied op. Het Rotterdam van beneden de Maas is net zo groot als Eindhoven en Koen en Maurice weten: het is er geen dag saai. Zuid zit in de lift en op Zuid gebeurt er altijd wel wat!

Onze Man Op Zuid

27 augustus 2019 17:20 - 17:30 Het is kleine hype momenteel: de 50 euro-challenge. Rondkomen van vijftig euro per week. Eduarda moet het in haar echte leven doen met dertig euro. Per maand welteverstaan. Ze redt het (een beetje) door de hulp en gulheid van haar medebewoners op Zuid. Een portret van Eduarda en de mensen die haar door deze zware situatie sleuren.