Niet Lullen maar Klussen
Terugkijken

Niet Lullen maar Klussen

27 juni 2018 17:32 - 17:53

Ben jij het ook zat bakken met geld het raam uit te gooien? En voor de mussen te stoken? Kijk dan naar ‘Niet lullen maar klussen!’. Een programma met heldere verhalen van mensen die hun geld liever besteden aan duurzame maatregelen in hun huis. Beter voor het milieu èn voor hun portemonnee. ‘Niet lullen maar klussen!’ is een duurzaam magazine vol tips en goede voorbeelden.

Niet Lullen Maar Klussen

5 augustus 2018 17:15 - 17:31 Ben jij het ook zat bakken met geld – letterlijk – het raam uit te gooien? En voor de mussen te stoken? In de serie Ben jij het ook zat bakken met geld – letterlijk – het raam uit te gooien? En voor de mussen te stoken? In de serie Niet lullen maar klussen volgen we mensen die hun geld liever besteden aan duurzame maatregelen in hun huis. Beter voor het milieu èn voor hun portemonnee. volgen we mensen die hun geld liever besteden aan duurzame maatregelen in hun huis. Beter voor het milieu èn voor hun portemonnee.

Niet Lullen Maar Klussen

29 juli 2018 17:15 - 17:31 Ben jij het ook zat bakken met geld – letterlijk – het raam uit te gooien? En voor de mussen te stoken? In de serie Ben jij het ook zat bakken met geld – letterlijk – het raam uit te gooien? En voor de mussen te stoken? In de serie Niet lullen maar klussen volgen we mensen die hun geld liever besteden aan duurzame maatregelen in hun huis. Beter voor het milieu èn voor hun portemonnee. volgen we mensen die hun geld liever besteden aan duurzame maatregelen in hun huis. Beter voor het milieu èn voor hun portemonnee.

Niet Lullen Maar Klussen

15 juli 2018 17:15 - 17:31 Ben jij het ook zat bakken met geld – letterlijk – het raam uit te gooien? En voor de mussen te stoken? In de serie Ben jij het ook zat bakken met geld – letterlijk – het raam uit te gooien? En voor de mussen te stoken? In de serie Niet lullen maar klussen volgen we mensen die hun geld liever besteden aan duurzame maatregelen in hun huis. Beter voor het milieu èn voor hun portemonnee. volgen we mensen die hun geld liever besteden aan duurzame maatregelen in hun huis. Beter voor het milieu èn voor hun portemonnee.

Niet Lullen Maar Klussen

22 juli 2018 17:12 - 17:31 Ben jij het ook zat bakken met geld – letterlijk – het raam uit te gooien? En voor de mussen te stoken? In de serie Ben jij het ook zat bakken met geld – letterlijk – het raam uit te gooien? En voor de mussen te stoken? In de serie Niet lullen maar klussen volgen we mensen die hun geld liever besteden aan duurzame maatregelen in hun huis. Beter voor het milieu èn voor hun portemonnee. volgen we mensen die hun geld liever besteden aan duurzame maatregelen in hun huis. Beter voor het milieu èn voor hun portemonnee.