Over de organisatie

Sinds 1983 op de radio. Sinds 1997 op TV. En natuurlijk ook online aanwezig. Als publieke omroep en als calamiteitenzender. Wij zijn altijd betrokken bij de regio. We zijn begaan met de inwoners. We zijn trots op onze historie en de rol die we hebben in de regio.

Wij staan altijd aan

We zijn bereikbaar en toegankelijk. We zijn op de hoogte. Zitten in de haarvaten van de regio met onze regioverslaggevers en specialisten. Dat onderscheidt ons van nationale en internationale mediabedrijven. We houden de boel ook in de gaten. Doen verslag. Stellen zaken aan de kaak. Zijn kritisch. Dat is wat een publieke omroep doet. Dat is wat mensen in de regio van ons verwachten: Onafhankelijke journalistiek. Betrouwbare informatievoorziening.

We staan midden in de samenleving. Wij zijn daar waar het gebeurt. Cross-mediaal, via onze mediakanalen, radio, tv, internet en mobiel willen we altijd en overal in contact zijn met ons publiek. Met verhalen, reportages en actualiteiten vóór en mét bewoners en partners in de regio. Met specifieke formats. Impact maken met onze informatie- & nieuwsvoorziening. Met de Rotterdamse slag, met relativeringsvermogen en humor. Dat is hoe we te werk gaan. 

Wij zijn op zoek naar een AV/IT Systeembeheerder. 


AV/IT Systeembeheerder

Als AV/IT Systeembeheerder bij Rijnmond ben je mede verantwoordelijk voor een optimale ondersteuning van de bedrijfsprocessen, dienstverlening aan de interne klant en het beheer van de AV en ICT middelen en systemen.

Je bied technische ondersteuning aan operationele eindgebruikers van de AV/IT systemen en kantoorautomatisering. Met het team ontwerp en borg je de technische continuïteit van de AV/IT productie – en uitzendprocessen, de proces ondersteunende systemen en kantoorautomatisering met een minimum aan onderbrekingen.


Wat zijn je kwaliteiten?

  • Je beschikt over mbo+ of hbo werk- en denkniveau en hebt minimaal twee jaar relevante werkervaring in een soortgelijke functie;
  • Je beschikt over de nodige vakkennis op het gebied van beveiligingsproblemen en kwetsbaarheden van systemen.
  • Je hebt ervaring in het werken met VMware, Active Directory en Google Workspace. Daarnaast ben je bekend met Microsoft en Linux-besturingssystemen.
  • Je begrijpt de behoefte van de interne klant en doet voorstellen in het belang van Rijnmond en die voldoen aan de wensen van de klant.
  • Je bent stressbestendig, past je soepel aan in veranderende omstandigheden en blijft doelmatig handelen.
  • Je kunt goed samenwerken, bent vindingrijk en draagt ideeën en oplossingen aan om gezamenlijke doelstellingen te bereiken.
  • Je bent consequent in de controle op de voortgang van je werkzaamheden en weet tijdig bij te sturen bij signalering van afwijkingen of problemen.
  • Je signaleert mogelijke problemen en weet door verbanden te leggen tussen gegevens logische conclusies te formuleren.


Ons aanbod

Wij bieden een afwisselende en uitdagende fulltime functie van 36 uur per week in een professionele, creatieve omgeving met een prettig team van collega’s. Het salaris is afhankelijk van opleiding en ervaring en bedraagt bij aanstelling op fulltimebasis minimaal €3.197,78 en maximaal € 4.500,= bruto per maand, exclusief 8% vakantietoeslag en 6% eindejaarsuitkering. 

Salariëring en overige arbeidsvoorwaarden zijn conform de cao voor omroeppersoneel. De standplaats is Rotterdam. Aanstelling geschiedt voor de duur van een jaar, met op termijn uitzicht op een aanstelling voor onbepaalde tijd. 


Ben je enthousiast geworden?

Stuur dan jouw cv met motivatiebrief voor 31 maart 2021 naar solliciteren@rijnmond.nl.

Voor meer informatie kun je telefonisch contact opnemen met Rob Wijnen via 010-707 5 707 of rob.wijnen@rijnmond.nl

 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.