Vacature:Financieel administratief medewerker

Over de organisatie
Sinds 1983 op de radio. Sinds 1997 op TV. Als publieke omroep en als calamiteitenzender.
Wij zijn altijd betrokken bij de regio. Wij zijn begaan met de inwoners. Wij zijn trots op onze historie en de rol die we hebben in de regio want wij zijn de grootste nieuwsbron van de regio met een groot bereik en veel volgers. Kortom: Wij zijn erbij!

Wij staan altijd aan
Wij zijn bereikbaar en toegankelijk. Wij zijn op de hoogte. Zitten in de haarvaten van ons zendgebied met onze regioverslaggevers en specialisten. Dat onderscheidt ons van nationale en internationale mediabedrijven. Wij houden de boel ook in de gaten. Doen verslag. Stellen zaken aan de kaak. Zijn kritisch. Dat is wat een publieke omroep doet. Dat is wat mensen in de regio van ons verwachten: Onafhankelijke journalistiek. Betrouwbare informatievoorziening.

Wij staan midden in de samenleving. Wij zijn daar waar het gebeurt. Cross-mediaal, via radio, tv, en online willen we altijd en overal in contact zijn met ons publiek. Met verhalen, reportages en actualiteiten vóór en mét bewoners en met partners in de regio. Met specifieke formats. Impact maken met onze informatie- & nieuwsvoorziening. Bereiken en beraken. Met de Rotterdamse slag, met relativeringsvermogen en humor. Dat is hoe wij te werk gaan.

De afdeling en werkzaamheden

Als financieel administratief medewerker ben je samen met de assistent controller verantwoordelijk voor de gehele administratie van Rijnmond. Denk hierbij aan de inkomende en uitgaande facturen, het verwerken van declaraties, bankboekingen en betalingsverkeer, het beheer en de controle van de grootboekadministratie, het verzorgen van maand-, kwartaal- en jaarafsluitingen etc. Je zorgt verder voor tijdige en accurate rapportages aan de assistent controller en manager finance en control. De overige werkzaamheden bestaan uit:

 • Het controleren en verwerken van salarismutaties in het salarissysteem HR2day;
 • Het financieel verwerken van de loonjournaalpost;
 • Het bijhouden van een correcte afloop van de balansrekeningen;
 • Zorgdragen voor een correcte verwerking van de pensioenadministratie;
 • Verantwoordelijk voor tijdige afdracht loonbelasting en sociale premies;
 • Het voorbereiden van de wekelijkse betalingen;
 • Je bent verantwoordelijk voor het debiteurenbeheer;
 • Je signaleert (mogelijke) knelpunten in de salarisadministratie en doet verbetervoorstellen.

Wat zijn je kwaliteiten?

 • Je hebt een afgeronde mbo4+ opleiding richting bedrijfsadministratie;
 • Je hebt minimaal drie jaar ervaring in vergelijkbare functie;
 • Hands-on mentaliteit: daadkracht en durven te beslissen;
 • Je werkt nauwkeurig, gestructureerd en bent communicatief vaardig;
 • Je woont in de Rotterdam of omgeving en kunt jezelf herkennen in de Rotterdamse mentaliteit: niet lullen, maar poetsen.

Ons aanbod

Een uitdagende en afwisselende functie binnen een klein team dat bestaat uit de assistent controller en manager finance en control. De cao voor het omroeppersoneel is van toepassing en daarnaast een aantal bedrijfsregelingen.

Het salaris is afhankelijk van opleiding en ervaring en bedraagt bij aanstelling op fulltimebasis (36 uur) minimaal €2.004,24,- en maximaal €2.806,68,-. Je wordt ingeschaald in schaal E. Daarnaast ontvang je 8% vakantietoeslag, 6% eindejaarsuitkering en 200 vakantie-uren.

Ben je enthousiast geworden?

Aarzel dan niet en stuur jouw cv en motivatiebrief naar: HR@Rijnmond.nl. Als je nog vragen hebt over de vacature, kun je contact opnemen met Marjon Becker (manager finance en control) via 010 – 707 5 707.