Vacature:Freelance video-editor

Over de organisatie
Sinds 1983 op de radio. Sinds 1997 op TV. Als publieke omroep en als calamiteitenzender.
Wij zijn altijd betrokken bij de regio. Wij zijn begaan met de inwoners. Wij zijn trots op onze historie en de rol die we hebben in de regio want wij zijn de grootste nieuwsbron van de regio met een groot bereik en veel volgers. Kortom: Wij zijn erbij!

Wij staan altijd aan
Wij zijn bereikbaar en toegankelijk. Wij zijn op de hoogte. Zitten in de haarvaten van ons zendgebied met onze regioverslaggevers en specialisten. Dat onderscheidt ons van nationale en internationale mediabedrijven. Wij houden de boel ook in de gaten. Doen verslag. Stellen zaken aan de kaak. Zijn kritisch. Dat is wat een publieke omroep doet. Dat is wat mensen in de regio van ons verwachten: Onafhankelijke journalistiek. Betrouwbare informatievoorziening.

Wij staan midden in de samenleving. Wij zijn daar waar het gebeurt. Cross-mediaal, via radio, tv, en online willen we altijd en overal in contact zijn met ons publiek. Met verhalen, reportages en actualiteiten vóór en mét bewoners en met partners in de regio. Met specifieke formats. Impact maken met onze informatie- & nieuwsvoorziening. Bereiken en beraken. Met de Rotterdamse slag, met relativeringsvermogen en humor. Dat is hoe wij te werk gaan.

Wat ga je doen als freelance video-editor?

Jij bent diegene die ervoor zorgt dat alles wat wij uitzenden er goed uit ziet. Als video-editor ben je verantwoordelijk voor de eindmontage van de content voor televisie en online.

Wat zijn je kwaliteiten?

  • Je hebt mimimaal mbo denkniveau of gelijkwaardige praktijkervaring als editor;
  • Je kunt werken met AVID Mediacomposer en AVID Interplay;
  • De druk van een constant deadline is voor jouw geen bezwaar, maar juist een motivatie;
  • Je staat 24/7 aan, want werken in de avond, het weekend en op feestdagen hoort erbij;

Ons aanbod

Je komt te werken op een dynamische en inspirerende nieuwsredactie. Je krijgt een uitdagende en afwisselende functie binnen een hecht team met een marktconform uurtarief..

Verder kun je heerlijk lunchen bij ons in de kantine, de laatste vrijdag van de maand kun je bitterballen scoren en voor de sportievelingen is er altijd een mogelijkheid om je collega’s uit te dagen voor potje tafeltennis of voetbal.

Ben je enthousiast geworden?

Aarzel dan niet en stuur jouw cv, motivatiebrief en een showreel naar: HR@Rijnmond.nl.