Over de organisatie

Sinds 1983 op de radio. Sinds 1997 op TV. En natuurlijk ook online aanwezig. Als publieke omroep en als calamiteitenzender. Wij zijn altijd betrokken bij de regio. We zijn begaan met de inwoners. We zijn trots op onze historie en de rol die we hebben in de regio.

Wij staan altijd aan

We zijn bereikbaar en toegankelijk. We zijn op de hoogte. Zitten in de haarvaten van de regio met onze regioverslaggevers en specialisten. Dat onderscheidt ons van nationale en internationale mediabedrijven. We houden de boel ook in de gaten. Doen verslag. Stellen zaken aan de kaak. Zijn kritisch. Dat is wat een publieke omroep doet. Dat is wat mensen in de regio van ons verwachten: Onafhankelijke journalistiek. Betrouwbare informatievoorziening.

We staan midden in de samenleving. Wij zijn daar waar het gebeurt. Cross-mediaal, via onze mediakanalen, radio, tv, internet en mobiel willen we altijd en overal in contact zijn met ons publiek. Met verhalen, reportages en actualiteiten vóór en mét bewoners en partners in de regio. Met specifieke formats. Impact maken met onze informatie- & nieuwsvoorziening. Met de Rotterdamse slag, met relativeringsvermogen en humor. Dat is hoe we te werk gaan.

Wij zijn op zoek naar een Medewerker Sales BinnendienstMedewerker Sales Binnendienst - Campagne planner online en offline Media (36 uur per week)

 

De afdeling en de werkzaamheden
De sales organisatie van Rijnmond bouwt en onderhoud contacten met regionale bedrijven en adviseert hierbij over het effectief inzetten van de verschillende mediatypen. Het team is gepassioneerd en gedreven en bestaat momenteel uit circa 6 collega’s. 

Voor de Sales Binnendienst zijn wij per direct op zoek naar een nieuwe collega. Je werkt in deze rol in een duo nauw samen met onze binnendienst collega en het team van Accountmanagers. Je vervult  hier onder andere de volgende werkzaamheden. 

 • Je bent de belangrijke laatste schakel nadat een accountmanager een reclamecampagne heeft verkocht.
 • Jij bent ervoor verantwoordelijk dat de campagne op het juiste medium, op de juiste dagen en tijdstippen wordt uitgezonden en uitgeleverd.
 • Je plant hiervoor de Online (Google Admanger 360), TV (Fork/Nimbus) en Radiocampagnes (Omniplayer/Dalet) en regelt de materialen die nodig zijn voor het kunnen uitzenden en tonen van campagnes
 • Je monitort de voortgang van de campagne en zorgt ervoor dat alle impressies op het on en offline platform worden uitgeleverd volgens contract.
 • Je vervult een belangrijke rol in het ondersteunen van de accountmanagers bij de praktische en administratieve werkzaamheden die vooraf nodig zijn om campagnes te verkopen, of achteraf als de overeenkomst met de adverteerder is gesloten.
 • Je verwerkt offertes en contractafspraken op aangeven van de accountmanagers.
 • Je controleert de kwaliteit van de geluids- en beelddragers voor de daaruit volgende reclameboodschappen.
 • Je stelt uitzendlijsten op en stuurt deze door naar de afdeling Productie/Planning.
 • Je archiveert de commercials.
 • Je verzorgt de voorbereiding van facturering.

Wat zijn je kwaliteiten?

 • Je beschikt over een afgeronde MBO opleiding of hebt bewezen andere relevante werkervaring.
 • Je bent communicatief vaardig, praktisch ingesteld, een regelaar en teamspeler.
 • Je hebt affiniteit en ervaring met het werken met Online Software pakketten.

Ons aanbod

Wij bieden een afwisselende en uitdagende fulltime functie van 36 uur per week. Je komt te werken in een professionele, creatieve omgeving met een prettig team van collega’s. Het salaris is afhankelijk van opleiding en ervaring en bedraagt bij aanstelling op fulltimebasis maximaal € 2.800,= bruto per maand, exclusief 8% vakantietoeslag en 6% eindejaarsuitkering. Salariëring en overige arbeidsvoorwaarden zijn conform de cao voor omroeppersoneel. De standplaats is Rotterdam. 


Ben je enthousiast geworden?

Stuur dan jouw cv met motivatiebrief voor 14 april naar solliciteren@rijnmond.nl.

Voor meer informatie kun je telefonisch contact opnemen met Peter Mulder, Commercieel Manager ai. via 010-707 5 707 of peter.mulder@rijnmond.nl

 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.