Over de organisatie

Sinds 1983 op de radio. Sinds 1997 op TV. En natuurlijk ook online aanwezig. Als publieke omroep en als calamiteitenzender. Wij zijn altijd betrokken bij de regio. We zijn begaan met de inwoners. We zijn trots op onze historie en de rol die we hebben in de regio.

Wij staan altijd aan

We zijn bereikbaar en toegankelijk. We zijn op de hoogte. Zitten in de haarvaten van de regio met onze regioverslaggevers en specialisten. Dat onderscheidt ons van nationale en internationale mediabedrijven. We houden de boel ook in de gaten. Doen verslag. Stellen zaken aan de kaak. Zijn kritisch. Dat is wat een publieke omroep doet. Dat is wat mensen in de regio van ons verwachten: Onafhankelijke journalistiek. Betrouwbare informatievoorziening.

We staan midden in de samenleving. Wij zijn daar waar het gebeurt. Cross-mediaal, via onze mediakanalen, radio, tv, internet en mobiel willen we altijd en overal in contact zijn met ons publiek. Met verhalen, reportages en actualiteiten vóór en mét bewoners en partners in de regio. Met specifieke formats. Impact maken met onze informatie- & nieuwsvoorziening. Met de Rotterdamse slag, met relativeringsvermogen en humor. Dat is hoe we te werk gaan. 


Project manager - 24 uur per week

Voor onze afdeling Marketing & Communicatie zijn we op zoek naar een Projectmanager. De afdeling heeft als belangrijkste taak het versterken van het merk Rijnmond, als ook de bekendheid van onze producten bij medewerkers, stakeholders en het publiek. Dit doet de afdeling middels interne, corporate en (externe) merkcommunicatie, PR & crisiscommunicatie en marketinganalyse.

De afdeling draagt tevens actief bij aan de bedrijfsdoelstellingen, zoals het creëren van groei op al onze online kanalen, het vergroten van het totaalbereik en de persoonlijke interactie met ons publiek. Maar ook de ontwikkeling naar een data gestuurde organisatie en het versterken van onze identiteit door actief bij te dragen aan de regionale samenleving.

Daarnaast vinden wij het belangrijk onze merkwaardering (min. 7,1) te behouden en te vergroten. 

 

Als Projectmanager bij Rijnmond ben je o.a. verantwoordelijk voor:

 • Het bewaken, coördineren van de voortgang en oplevering van projecten. Je zorgt daarbij vooraf voor een goede planning en projectbegroting van projecten zoals, het herintroduceren van de kernwaarden binnen Rijnmond, programma promotie- en marketing plannen en onze brand campagnes. Daarmee ben je de spil voor project executie tussen de Online redactie, Marketing & Communicatie afdeling en andere interne- en externe stakeholders.Het ontwikkelen van de organisatie structuur voor een efficiënte uitvoering van projecten, zowel op korte als lange termijn en het optimaliseren van werkmethodieken.
 • Het rapporteren van de projectvoortgang aan het projectteam, de stuurcommissie, het managementteam en eventuele externe opdrachtgevers.
 • De oplevering van het jaarverslag, interne communicatie en het redigeren van teksten.
 • De executie van afgesloten barter deals op basis van ontwikkelde campagnes. Dit betreft o.a. de (aanlevering) van exposure inzet bij partijen.
 • De ontwikkeling van merchandise en aankoop van kantoorartikelen.

 


Wat zijn je kwaliteiten?

 • Je hebt een afgeronde hbo opleiding richting Marketing & Communicatie en aantoonbare relevante werkervaring op dit gebied.
 • Je bent goed in plannen en organiseren en gaat projectmatig te werk.
 • Je bent creatief en gaat altijd voor het beste resultaat.
 • Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend in woord en geschrift.
 • Je toont leiderschap, beschikt over organisatiesensitiviteit en beheerst een zekere mate van overtuigingskracht.
 • Je bent flexibel, oplossingsgericht en hebt een hands-on mentaliteit. Op z’n Rotterdams gezegd: “Niet lullen, maar poetsen”

 


Ons aanbod

Een uitdagende en afwisselende functie binnen een klein team. Salariëring en overige arbeidsvoorwaarden zijn conform de cao voor omroeppersoneel. Het salaris is afhankelijk van opleiding en ervaring en bedraagt bij aanstelling op fulltimebasis (36 uur) minimaal € 2.731,34 en maximaal € 4.479,32 per maand, exclusief 8% vakantietoeslag en 6% eindejaarsuitkering. Aanstelling is voor de duur van een jaar, met een aanstelling voor onbepaalde tijd bij goed functioneren. 

 


Ben je enthousiast geworden?

Stuur dan jouw CV samen met je motivatie voor 16 september naar solliciteren@rijnmond.nl.

Voor inhoudelijke vragen kun je telefonisch contact opnemen met Peter Mulder (Commercieel Manager) via 010-707 5 707 of peter.mulder@rijnmond.nl

 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.