Stagiair Fotografie

 Over de organisatie
Sinds 1983 op de radio. Sinds 1997 op TV. Als publieke omroep en als calamiteitenzender.
Wij zijn altijd betrokken bij de regio. Wij zijn begaan met de inwoners. Wij zijn trots op onze historie en de rol die we hebben in de regio want wij zijn de grootste nieuwsbron van de regio met een groot bereik en veel volgers. Kortom: Wij zijn erbij!

Wij staan altijd aan
Wij zijn bereikbaar en toegankelijk. Wij zijn op de hoogte. Zitten in de haarvaten van ons zendgebied met onze regioverslaggevers en specialisten. Dat onderscheidt ons van nationale en internationale mediabedrijven. Wij houden de boel ook in de gaten. Doen verslag. Stellen zaken aan de kaak. Zijn kritisch. Dat is wat een publieke omroep doet. Dat is wat mensen in de regio van ons verwachten: Onafhankelijke journalistiek. Betrouwbare informatievoorziening.

Wij staan midden in de samenleving. Wij zijn daar waar het gebeurt. Cross-mediaal, via radio, tv, en online willen we altijd en overal in contact zijn met ons publiek. Met verhalen, reportages en actualiteiten vóór en mét bewoners en met partners in de regio. Met specifieke formats. Impact maken met onze informatie- & nieuwsvoorziening. Bereiken en beraken. Met de Rotterdamse slag, met relativeringsvermogen en humor. Dat is hoe wij te werk gaan.

Wat ga je doen als stagiair fotografie?
Zijn er foto’s nodig? Dan zorg jij dat dit geregeld wordt. Je richt je voornamelijk op de redactie. Zijn er foto’s nodig op locatie? Dan ben jij daar bij!
Het is de bedoeling dat je zoveel mogelijk leert en dat je ervaring krijgt in de fotostudio. Je overige werkzaamheden bestaan uit:

  • Je gaat leren hoe je beeld vakkundig kan gaan vastleggen;

  • Je gaat leren hoe je 360graden foto’s kan maken;

  • Zelf beeld creëren voor tv, radio, website, app en social media;

Wat zijn je kwaliteiten?

  • Je volgt een Mbo-opleiding richting fotografie;

  • Als fotograaf zie je jezelf als expert op het gebied van fotografie en lever je kwalitatief hoog werk;

  • Als fotograaf weet jij hoe je het beste een prachtig beeld kunt vastleggen;

  • Het is fijn als je in bezit bent van een rijbewijs want je zult veel onderweg zijn.


Ons aanbod
Een geweldige stageplek, waar je mag meewerken, leren en waar natuurlijk ook tijd is voor gezelligheid. Verder kun je heerlijk lunchen bij ons in de kantine, de laatste vrijdag van de maand kun je bitterballen scoren en voor de sportievelingen is er altijd een mogelijkheid om je collega’s uit te dagen voor potje tafeltennis of voetbal.
Naast het harde werken ontvang je natuurlijk ook een stagevergoeding van €200,- (o.b.v. 36 uur).

Ben je enthousiast geworden?
Aarzel dan niet en stuur jouw cv en motivatiebrief naar: HR @Rijnmond.nl
Als je nog vragen hebt over de vacature, kun je contact opnemen met
Ruud van Os (Contentredactie) via ruud.van.os@rijnmond.nl of stuur hem een berichtje via social media.