VitamineR, uw wekelijkse dosis gezondheid bij Radio Rijnmond. Yvonne Nesselaar belicht elke dinsdagavond om 19.00 uur steeds weer een ander onderwerp uit de gezondheidszorg en welzijnswereld  met medisch specialisten, wetenschappers, ervaringsdeskundigen en belangen-organisaties.  

Bij VitamineR blijf je op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in de gezondheidszorg en krijg je objectieve informatie over medische behandelingen. Je hoort bij VitamineR elke week mooie verhalen uit de zorg en pittige columns door bevlogen sprekers. We zetten de voorlichtings-bijeenkomsten over gezondheidsonderwerpen  in het Rijnmondgebied op een rij en  praten je bij over het medische nieuws in de regio.  .

Je bent bij VitamineR ook aan het goede adres als je meer wilt weten over je ziekte of vragen hebt over een medisch ingreep, behandeling of over je medicijnen. Stuur een mailtje naar vitaminer@rijnmond.nl. Wij leggen uw vraag dan geanonimiseerd voor aan een medisch topspecialist en laten u per email zijn of haar reactie weten.

Suggesties voor onderwerpen zijn op dit mailadres ook hartelijk welkom. Net als tips voor de redactie, een klacht over de zorg of juist een mooi verhaal. VitamineR is altijd live, dus kunt u over het thema van de avond de studiogasten in de uitzending ook zelf iets vragen door voor 19.45 uur te bellen met 010 4364436 of stuur een mailtje naar vitaminer@rijnmond.nl. En als je ons "leuk vindt" op Facebook blijf je elke week op de hoogte van onderwerpen en gasten.

VitamineR wordt gemaakt door Yvonne Nesselaar (redactie en presentatie) en Imaan Norris (regie en internetredactie). Volg VitamineR ook op twitter en facebook.