VANUIT HET ZUIDEN OOK WAT ZON

Vanochtend is er veel bewolking en blijft het droog. In de loop van de middag komt de zon vanuit het zuiden vaker tevoorschijn. Bij een matige en aan zee vrij krachtige zuidenwind wordt het 10 of 11 graden. 

Vanavond en vannacht zijn er opklaringen en blijft het droog. De minimumtemperatuur varieert van 3 graden in het oosten  van de regio tot 6 graden langs de kust. De zuidenwind waait zwak tot matig en aan zee vrij krachtig.

Morgen is er af en toe zon en blijft het droog. In de namiddag raakt het vanuit het noordwesten verder bewolkt. De zuidenwind ruimt naar het zuidwesten en waait matig. Het wordt in de middag ongeveer 10 graden. 

VOORUITZICHTEN:

Donderdagochtend passeert eerst een zwak koufront met een spat regen, deze trekt naar het zuidoosten weg. Vanaf vrijdag is er geregeld zon en blijft het tot in het weekend droog. Het wordt wat kouder; of beter gezegd overdag krijgen we normale temperaturen met in het weekend een maximum van 7 graden. In de nacht naar zondag worden landinwaarts minima dichtbij het vriespunt verwacht met vorst aan de grond. 

Weerman Ed Aldus | Dinsdag 24 november

Weersverwachting komende dagen

di

B 10°

wo

B 10°

do

B 11°

vr

B

za

B

zo

B
Zon 30% zon 30% zon 20% zon 40% zon 40% zon 50% zon
Neerslagkans 10% 10% 20% 10% 10% 10%
Neerslag 0 mm 0 mm 0 mm 0 mm 0 mm 0 mm
Windkracht 3-5 3-4 3-4 2-3 4 4
Windrichting Z ZW NW O O O

Weerpraatje

thumbnail
Weerpraatje