VANDAAG EN MORGEN

Vandaag zijn er in het Rijnmondgebied zonnige perioden en blijft het droog. Het wordt vanmiddag 12 of 13 graden. De tot matige aantrekkende zuidenwind draait vanmiddag naar het zuidoosten. Vanavond en vannacht zijn er brede opklaringen met later kans op vorming van mist of lage bewolking. De temperatuur daalt naar 5 graden aan zee en 3 graden landinwaarts met kans op vorst aan de grond. De zuidoosten wind waait zwak en aan zee matig.

Morgen - na het verdwijnen van het eventueel aanwezige ochtendgrijs - is het zonnig en blijft het droog. De temperatuur loopt op naar 13 graden en er waait slechts een zwakke tot matige zuidoostenwind. 

VOORUITZICHTEN

De komende dagen zorgt een krachtig hogedrukgebied voor zonnig en droog weer. De eerste dagen bestaat er in de nacht en ochtend kans op mist. Dat betekent voor zaterdag dat de landelijke Sinterklaas intocht ook droog verloopt! In het weekend neemt de oostelijke wind in kracht toe en gaat het schraal aanvoelen. De temperatuur daalt langzaam naar 7 graden op maandag en in de nacht daalt de temperatuur naar waarden dichtbij het vriespunt met aan de grond lichte vorst.

Bijgewerkt door Ed Aldus, woensdag 14 november 05.00 uur

Voor de weerspreuk, de gemiddelde van het KNMI voor Rotterdam en de webcam vanuit de weerkamer in Barendrecht kunt u hier terecht.

Weersverwachting komende dagen

wo

B 12°

do

A 13°

vr

A 10°

za

A

zo

A

ma

B
Zon 60% zon 80% zon 80% zon 80% zon 80% zon 60% zon
Neerslag 0 mm 0 mm 0 mm 0 mm 0 mm 0 mm
Windkracht 3-4 2-3 2-3 3-5 3-5 3-5
Windrichting Z ZO ZO ZO O O

Weerpraatje