VANDAAG EN MORGEN

Vandaag zijn er perioden met zon en blijft het droog. Vanochtend eerst nog lichte vorst, vanmiddag wordt het ongeveer +2 graden. Er waait een matige noordoostenwind, kracht 3. Vanavond en vannacht zijn er brede opklaringen en kan zich een mistbank vormen. Landinwaarts daalt de temperatuur naar lokaal -5 graden. Er waait een zwakke tot matige oostenwind.

Morgen is het prachtig winterweer met volop zon en blijft het droog. Eind van de middag neemt de bewolking toe en in de tweede helft van de avond gaat het vanuit het zuidwesten regenen, landinwaarts wordt deze voorafgegaan door natte sneeuw. In de middag ligt de temperatuur dichtbij het vriespunt, in de loop van de avond loopt de temperatuur iets op. 

VOORUITZICHTEN

De komende dagen is het licht wisselvallig met de eerste dagen ook af en toe zon en blijft het overwegend droog. Vanaf woensdag komt de zon nog maar nauwelijks tevoorschijn en zijn schijn en zijn we vertrokken voor de donkere dagen voor kerst! In de middag wordt het ongeveer 8 graden en in de nacht ligt de temperatuur ruim boven het vriespunt.   

Weerman Ed Aldus - vrijdag 14 december 05.15 uur

U kunt hier klikken voor de weerspreuk, de gemiddelden voor Rotterdam en de webcam in Barendrecht.

Weersverwachting komende dagen

vr

B -4°

za

B -5°

zo

B

ma

B

di

B

wo

C
Zon 50% zon 70% zon 30% zon 30% zon 30% zon 20% zon
Neerslagkans 10% 10% 20% 20% 20% 20%
Neerslag 0 mm 0 mm 0 mm 0 mm 0 mm 0 mm
Windkracht 3-4 4-5 3-5 3-4 3-5 3-4
Windrichting NO ZO ZW ZW ZO Z

Weerpraatje