VANDAAG EN MORGEN

Het is vandaag bewolkt en het blijft droog. De temperatuur komt niet hoger uit dan 4 graden. Door de krachtige oostenwind voelt het daarbij veel kouder aan. Vanavond en vannacht blijft het bewolkt en later in de nacht kan er een winters buitje voorkomen. De temperatuur komt door de bewolking niet lager uit dan 2 graden. Er waait een matige en aan zee vrij krachtige oostenwind.

Morgen begint de dag bewolkt met eerst nog een winters buitje. In de middag breekt af en toe de zon door en blijft het droog. Het wordt ongeveer 5 graden. Er waait een zwakke tot matige oostenwind.  

VOORUITZICHTEN

De komende dagen zien we af en toe de zon met de meeste zon op vrijdag. Naar het zich nu laat aanzien kan er alleen later op zaterdag wat regen vallen. Het blijft aan de koude kant voor de tijd van het jaar met in de middag een temperatuur tussen 4 en 6 graden. In de nacht ligt de temperatuur eerst rond het vriespunt.  

Bijgewerkt door Ed Aldus, dinsdag 20 november 08.00 uur

Voor de weerspreuk, de gemiddelde van het KNMI voor Rotterdam en de webcam vanuit de weerkamer in Barendrecht kunt u hier terecht.

Weersverwachting komende dagen

di

C

wo

B

do

B

vr

B

za

E

zo

C
Zon 10% zon 30% zon 30% zon 60% zon 30% zon 20% zon
Neerslagkans 10% 30% 10% 10% 50% 20%
Neerslag 0 mm 0 mm 0 mm 0 mm 1 mm 0 mm
Windkracht 5-6 2-4 3-4 3-4 3-4 3-4
Windrichting O O O ZO O O

Weerpraatje