Werken bij Rijnmond 

Rijnmond is de publieke omroep voor de regio Zuid-Holland Zuid. Er werken circa 200 medewerkers bij ons. We bereiken dagelijks honderdduizenden mensen met onze programma's en items op radio, tv en op onze online kanalen. De content die we als publieke omroep maken is constructief, betrokken en betrouwbaar voor zoveel mogelijk inwoners van het Rijnmondgebied.

Wij zijn regelmatig op zoek naar betrokken en gepassioneerde vakmensen die in de actuele regionieuwswereld willen werken. Klik op de vacature hieronder voor meer informatie. Heb je vragen over de functie, neem dan contact met onze afdeling Personeelszaken via p&o@rijnmond.nl of 010-7075806.

Vacatures

Op dit moment zijn wij op zoek naar:

Twee leden van de Raad van Toezicht

Stagiair Marketing en Communicatie

Stagiair journalistieke productie Radio Rijnmond

Yield Manager Online Advertising (m/v)

Freelance Internetredacteuren (m/v)

Freelance Bureauredacteur (m/v)

Stagiairs (m/v)

De Mediaraad van RTV Rijnmond zoekt nieuwe ledenDoor te reageren op een vacature geef je Rijnmond toestemming om de door jouw ingestuurde gegevens te verwerken. Deze gegevens worden vertrouwelijk behandeld en alleen gebruikt voor de sollicitatieprocedure bij Rijnmond. Meer informatie over het verwerken van persoonsgegevens omtrent sollicitaties en rechten vind je in het privacystatement op onze website.