nieuws

A20 Gouda-Rotterdam twee weekeinden dicht

A20 Knooppunt Gouwe.
A20 Knooppunt Gouwe. © Rijkswaterstaat
Alle rijstroken van de A20 vanuit Gouda richting Rotterdam zijn dit én volgend weekend afgesloten. Ook de op- en afritten zijn gesloten, vanaf de oprit bij Gouda tot de afrit Schiedam-Noord. Rijkswaterstaat voert onderhoudswerkzaamheden uit aan het asfalt.
Het gaat om regulier onderhoud. "Het is alleen onderhoud wat wel flink extra reistijd gaat opleveren voor de automobilist", zegt een woordvoerder van Rijkswaterstaat. Weggebruikers wordt geadviseerd goed voorbereid de weg op te gaan en rekening te houden met meer dan een half uur extra reistijd.
De weg wordt beide weekenden op vrijdag om 22:00 uur gesloten, tot maandagochtend 05:00 uur. De toeritten worden om 21:00 uur al gesloten. Weggebruikers worden omgeleid via Den Haag.
Ook de weg in tegengestelde richting komt aan de beurt. "Nu zijn alle rijstroken naar Rotterdam afgesloten. Over een aantal maanden volgt het traject van Rotterdam naar Gouda", legt de woordvoerder uit. Het laatste weekend van september en het eerste weekend van oktober zijn daar dan alle rijstroken en op- en afritten dicht.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp ons of Mail: nieuws@rijnmond.nl