RIJNMOND SPORT

Til na 0-0 gelijkspel Feyenoord tegen FC Twente: 'Deed me denken aan Sparta'

Guus Til aan de bal tegen FC Twente
Guus Til aan de bal tegen FC Twente © VK Sportphoto - Yannick Verhoeven
Volgens Guus Til kreeg Feyenoord zondag te weinig, in de met 0-0 gelijkgespeelde uitwedstrijd tegen FC Twente. "Het deed me denken aan Sparta", vertelt de middenvelder na afloop. "We kregen nu meer kansen en deden het beter. Maar als wij niet scoren kunnen zij blijven verdedigen, net iets waar ze goed in zijn."
Ondanks het niet benutten van de kansen, verwijt Til Feyenoord niets. "We hebben helemaal niets weggegeven. Je kunt zeggen dat je meer kansen moet creëren, maar het is wel gebleken dat dat moeilijk gaat als zij met tien achter de bal spelen."
Het puntenverlies in Enschede is voor Feyenoord het eerste in bijna anderhalve maand tijd, maar desondanks wil Til van goedpraten niets weten. "Ik denk dat de teleurstelling overheerst, je baalt gewoon. Je stond qua verliespunten bovenaan, nu hebben we twee punten laten liggen. Het was een feit dat we woensdag (in de thuiswedstrijd tegen Heracles, red.) koploper konden worden, dat wekte motivatie op bij de jongens. Dat maakt het des te zuurder dat we hier punten laten liggen."
Bekijk hieronder het hele interview met Guus Til.
Til na 0-0 gelijkspel Feyenoord tegen FC Twente: 'Deed me denken aan Sparta'

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp ons of Mail: nieuws@rijnmond.nl