FEYENOORD

Podcast Feyenoord: over de ontsnapping tegen FC Groningen, een nieuwe Klassieker én een opmerkelijk moment met Idrissi

De opluchting was groot bij Feyenoord na de late 1-0 zege op FC Groningen
De opluchting was groot bij Feyenoord na de late 1-0 zege op FC Groningen © VK Sportphoto - Yannick Verhoeven
In Podcast Feyenoord gaat het uiteraard over de benauwde zege van Feyenoord op FC Groningen (1-0), een nieuwe confrontatie met Ajax in de KNVB-beker én een opmerkelijk moment zaterdag na de wedstrijd in de persruimte. Want wat vindt Oussama Idrissi van de bekerloting tegen de aartsrivaal uit Amsterdam? We zullen het nooit weten. "Idrissi stond op en liep weg", lacht Feyenoordwatcher Dennis van Eersel over de persconferentie met de flankaanvaller.
Luister voor dat aparte moment met de matchwinnaar tegen FC Groningen naar een nieuwe uitzending van Podcast Feyenoord, waarin het verder uiteraard gaat over die late zege op FC Groningen. "Dit was misschien wel de slechtste thuiswedstrijd in de eredivisie van dit seizoen", vindt Van Eersel. "Maar de manier waarop wordt in deze fase steeds minder belangrijk. Als je maar drie punten pakt."
"Het moet ook meezitten als je kampioen wilt worden", vult Dennis Kranenburg aan. "Nou, het zit in ieder geval niet tegen. Je voelde wel: als je één goal maakt, win je. Feyenoord krijgt echt weinig kansen tegen."
De opluchting in de volle Kuip was groot. "Je had er toch niet aan moeten denken dat je tegen de nummer zeventien van de eredivisie tegen puntenverlies aanloopt. Als je in zo'n flow zit van wedstrijden winnen en de topduels goed bent doorgekomen. En natuurlijk met de Klassieker binnenkort op de agenda (zondag 19 maart, red.)."
Reageren op deze podcast? Mail ons op sport@rijnmond.nl.
Luister jij de FC Rijnmond Podcast al? Abonneer je snel!