FEYENOORD

Podcast Feyenoord na uitschakeling in Europa: 'Trauner zag er op bepaalde momenten niet als Trauner uit'

| Foto:
| Foto:
Feyenoord leek de loodzware klus in Rome te gaan klaren, maar na een doelpunt van Paolo Dybala in de 89ste minuut bleek AS Roma in de verlenging uiteindelijk te sterk voor de Rotterdammers (4-1). In Podcast Feyenoord wordt teruggeblikt op de wedstrijd van donderdagavond en gesproken over het belang van het aanstellen van een technisch manager.
Feyenoord-watchers Dennis Kranenburg en Dennis van Eersel hielden een zure nasmaak over aan de uitschakeling van Feyenoord. Het viel de heren op dat Feyenoord op te veel fronten niet thuis gaf. Spelers als Gernot Trauner, Oussama Idrissi en Alireza Jahanbakhsh hadden veel moeite met het niveau van de Italianen. "Trauner zag er op bepaalde momenten niet als Trauner uit."
Dennis van Eersel zag ook meerdere lichtpunten: "Orkun Kökçü speelde echt op Champions League niveau, en ook de backs en Justin Bijlow hebben zich zeer goed staande gehouden", sprak hij complimenteus. Later werd ook verdediger David Hancko nog aan dit rijtje toegevoegd.

Technisch manager

Daarnaast worden ook zorgen geuit over het uitblijven van een technisch manager. Algemeen directeur Dennis te Kloese heeft de technische portefeuille ook in bezit en lijkt het lastig te vinden om deze uit handen te geven. "Het is ook heel moeilijk om iemand te vinden. Goede technisch directeuren zijn overgekwalificeerd voor de rol van technisch manager. En als je een manager zoekt, blijven veel mensen over die in de ogen van Feyenoord incapabel zijn. Terwijl er nu wel degelijk haast gemaakt moet worden richting volgend seizoen", zeggen de Feyenoord-watchers.
Verder wordt er in de podcast vooruitgeblikt op de aankomende wedstrijd van Feyenoord. FC Utrecht staat op het programma.
Reageren op deze podcast? Mail ons op sport@rijnmond.nl.
Luister jij de FC Rijnmond Podcast al? Abonneer je snel!